Меню

Избрани новини

Фен зона

Принцовете Уилям и Хари тайно се снимали в „Междузвездни войни“

Снимка: кадър от филм

Двамата участват анонимно облечени с униформи на щурмоваци

Наследниците на Британската Корона принцовете Уилям и Хари тайно са се снимали в "Междузвездни войни" в ролята на имперски щурмоваци за осмата серия от сагата - "Последните джедаи", който излиза по кината през декември.

Тайната разкри английски актьор Джон Бойега, който играе в тази и в предишната серия Фин - бивш колега на героите на Уилям и Хари, щурмовак дезертьор, присъединил се към съпротивата.

Дарт Вейдър

Внуците на британската кралица Елизабет II се появи на екрана за кратко, облечени от глава до пети в бяла броня като безмилостни войници на звездната империя. Компанията им прави друг британски актьор - Том Харди, облечен в същата безлична униформа.

Слуховете за участието на принцовете в "Междузвездни войни" се появиха през април миналата година, след пътуване до студиото Pinewood близо до Лондон, където тогава се снима осмата серия.

Тогава херцогът на Кеймбридж Уилям, втори по ред претендент за британския престол, се дуелира със своя по-малък брат Хари със светлинни мечове, позира в компанията на рошавият космически пилота и трафикант Чубака, и разговаря с актьорите, включително и Джон Бойега.

Чак сега чернокожият актьор призна, че монарсите се появяват в една сцена с него, "облечени в костюми на щурмоваци", предава на сайта си Hollywood Reporter.

Тайното обличане на бялата броня и участие в "Междузвездни войни" се превърна в традиция сред британските знаменитости. В седмата серия от поредицата "Силата се пробужда", един от най-щурмоваците в служба на Негово императорско величество е самият агент 007 Даниел Крейг.

Актьорът, известен с ролята на Джеймс Бонд, отрече участие в снимките, а тайната разкри едва след излизането на филма, режисьорът Джей Джей Ейбрамс.

Този месец притежателите на франчайза Disney обявиха, че снимат следващата, девета серия на "Междузвездни войни", а на режисьора на декемврийската премиера Райън Джонсън ще поверят 10-ти или 11-ти епизод.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза