Меню

Избрани новини

Клюкарник

Свекъра на Гущерова за случая с пребитата си снаха: Не ме интересуват!

Бившият червен депутат Добромир Гущеров проговори

 

Отдавна се знае, че бащата на Християн Гущеров – бизнесменът и бивш депутат от БСП Добромир Гущерова, отказва да се занимава с най-големия си провал в живота.

А поредното доказателство, че двамата не поддържат никакви отношения, се появи сега.

В основата на разрива между баща и син стоят милиони левове.

След скандала със Светлана Гущерова и Кирил Терзиев, Добромир Гущеров направи коментар пред „Телеграф“.

Той заявява, че не се занимава с тях, няма отношения с тях и не е говори със сина си, като подчертава, че въобще не се интересува.

На въпрос знае ли, че се твърди, че синът му дължи 300 000 лв. на Терзиев,  Гущеров-старши  отговоря от Испания където е в момента: „Не знам, нямам понятие. Нито поддържам връзки с него, нито имам някакви отношения". Гущеров отказва да отговори защо и откога са се влошили отношенията със сина му и неговата жена.

Отдавна обаче се говори, че бащата на Християн се е отрекъл от него, след като неговият син профукал на хазарт бизнес и имущество за милиони левове.

„Освен към Кирил Терзиев, Християн натрупа дългове към още няколко нелегални лихвари и за последните 2-3 години

разпродаде имущество за над 20 милиона лева –

раздели се с трите къщи, оставени от баща му Добромир в „Драгалевци“, в центъра на София и в „Бояна“, както и с къщата на татко си в австрийския град Кицбюел, но и след тяхната продажба дължи още много милиони левов“, разкрива източник на „Уикенд“.

Налага се преди няколко месеца баща му да се прибере по спешност в България, за да анулира множество имотни сделки с фалшиви документи, сключени от Християн. Нищо чудно, че към днешна дата Добромир Гущеров не ще и да чуе нито за сина си, нито за снаха си и четирите си внучета.

Самият Кирил Терзиев пък е категоричен, че освен пристрастен към комара, Християн има и сериозни проблеми с алкохола, а Светлана е психически нестабилна.

„Преди време ми беше жал за Християн, предоверих му се, защото някога ми беше приятел. Години наред са на хранилка при мен. Моят бизнес е легален - занимавам се със застраховане и имам охранителна фирма.

Те обаче не могат да се похвалят дори с един трудов ден в живота си. Те карат моите коли, осигурих им и детегледачка, защото ми стана жал за четирите им деца. Християн Гущеров от милионер стигна до просешка тояга“, разкрива Терзиев.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза