Меню

Избрани новини

Пикантерии

Гущеров старши проговори за ареста и наказанията, които чакат сина му

Малкия пищял и бягал от бабаитите, затова е без обвинение в хулиганство

Християн Гущеров ще трябва да плати две глоби след инцидента, който заформи през уикенда на прибиране от чалготеката „Домби бар“, но ще се отърве без обвинение, научи репортер на LifeOnline.bg.

За това, че милионерският наследник е натресъл патрулка на заден ход, ще бъде глобен с 20, а за отказа да духа на дрегер и не е позволил да му вземат кръвна проба за алкохол и наркотици ще отнесе 2000 лв. глоба и две години без книжка, както е записано в чл. 174 от Закона за движение по пътищата, пише Блиц.

Какво е станало, голяма работа. То хиляда човека отказват, какво от това“, коментира вчера Гущеров-старши, цитиран от „Телеграф“.

Причината Гущеров-младши да се размине с обвинението в хулиганство е, че не е участвал в масовия бой, тъй като пищял и опитвал да избяга от бабаитите, а не им е посягал, разказаха от обвинението и полицията.

Единственото, за което може да се обвини Гущеров, е за дезертьорство от битка“, шегуват се аверите му.

По думите им единият от охранителите му обаче се постарал да го отсрами в боя. Високият над 2 метра гард раздавал крошета на няколко мъже едновременно и вече е с обвинение за хулиганство, както и другите участници в мелето.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза