Меню

Избрани новини

Пикантерии

Плеймейтката Светлана скара баща и син Гущерови

Заради сватбата, Гущеров - старши е обърнал гръб на сина си

Бившият червен депутат Добромир Гущеров не искал и да чува за сина си заради решението му да си вземе за жена Светлана Василева. Бизнесменът бил толкова разочарован от своя наследник, че не му говорел и не го е виждал от доста време, научи репортер на LifeOnline.bg.

Миналата неделя синът му Християн Гущеров сключи граждански брак с плеймейтката, но бащата отказал да присъства на подписването в ритуалната зала.

Всички се чудят дали милионерът изобщо ще уважи и банкетния прием на 12 юли, на който младото семейство е поканило близки и приятели за почерпка, както вече стана ясно от инстаграма на Моника Валериева.

Гущеров – старши не можел да преглътне, че вироглавият му син се е оставил да стане за смях, след като златотърсачката от Търговище завъртя главата му и харчи неговите парите. Освен това, целия медиен шум около нея му идвал в повече, а пиянската изцепка и гонката с полицията преляла чашата. Именно и за това бил спрял потока на каквито и да е пари към сметките на сина си.

Добромир Гущеров предпочитал Мария за снаха, тъй като открай време тя е близка с него и особено с втората му съпруга – Диана. Отношенията между двете дами останали добри даже след развода на певицата с Хриси, твърди Secret.bg.

Всички факти, че снаха №2 действа зле на сина му, а той не искал да чуе предупрежденията на татко си, довели до крах в отношенията между родител и наследник.

Още повече масло в огъня наляла близостта на Светлето с майката на Християн – Анелия. Заради това приятелство, втората жена на Добромир Гущеров Диана, също намразила силиконката до смърт и била съгласна с мъжа си, че провинциалистката няма място в милионерския дом, твърдят клюкари, цитирани от Уикенд.

Те разнасят и слуховете, че изпадналият във финансова немилост син, е затънал в дългове към близки, познати и не чак толкова. Той стигнал до там, че взел солидни суми от лихвари само и само да може да угоди на желанието на новата мадам Гущерова за пищна сватба.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза