Меню

Избрани новини

Пикантерии

Тотален хейт заля Светлана Василева, Гущеровите не я искат за снаха (снимки)

Говори се, че Християн ще й предложи брак на 28 януари

Животът на плеймейтката Светлана Василева е изпълнен от радости и несгоди, особено през последните месеци. Връзката й с Християн Гущеров е постоянен повод за коментари, а сама по себе си връзката им редува раздели и сдобрявания.

След като отново бе подслонена в милионерското имение Василева успя да си навлече гнева на семейството. Гущерови са на нож със своя син след като той обявил, че ще поиска ръката на своята половинка по прякор Гонзовица, издава ХотАрена.

Голямото събитие е планирано за 28 януари, когато Християн Гущеров ще подари диамантен пръстен на плеймейтката, както писа „Галерия“.

Бесен на сина си, Добромир Гущеров най-вероятно няма да присъства на годежа и на евентуалната сватба след това

Бащата на възпълничкия плейбой бил против връзката на сина си с Гонзовица поради две много логични причини. Първата е, че Светлана няма никаква професия и никога не е имала, а втората произхожда от първата – без работа, силиконката само ще смуче парите на фамилията.

Неслучайно Гущеров-старши спрял кранчето на сина си, което ще рече, че основните доходи на Християн са секнали.

Това обяснява и пестеливия му подарък към благоверната му. Вчера Гонзовица се похвали с нов автомобил, пред който позира ухилена като зелка. Усмивката й обаче бързо замръзнала, когато разбрала, че след 1-месечно чакане новата й придобивка всъщност е втора ръка. Гущеров й подарил кола на старо, докарана от САЩ, тъй като не можел да си позволи по-голям харч, коментират в светските среди.

За нейно съжаление колата не е и на наейно име, което означава, че във всеки един момент може да остане без нея, както се случи с джипа на Мария, която Гущеров свали почти в движение от МПС-то.

Светлето обаче се радва несамо на фамилния хейт, а й на този в Интернет. След като се похвали с новата си кола, вълна от омраза, обидни коментари и заплахи заляха страницата й във Фейсбук.

„К***ата си показва какво е заработила. Много труд ,пот и мъка ще е било. Отвратителна простакеса”, гласи един от коментарите под снимката. Подобни обидни епитети използват и други потребители на социалната мрежа.

„Продажна грозна ковра. Тя колата не е на твое име, спокойно. Колко бой ще изядеш и каква робиня ще си и после парцалките и в къщи”, продължават да нареждат потребителите силиконката.

Колко време ще се радва на возилото и дали наистина ще получи годежен пръстен екипът на LifeOnline.bg не се наема да прогнозира!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза