Меню

Избрани новини

Клюкарник

Фотомодел! Светлана Василева превръща Гущеров в манекен

Плеймейтката издаде датата на тяхната сватба

Почитателката на земноводните Светлана Василева се изтърва „без да иска“, че ще вдига сватба с Християн Гущеров на 12 юли, видя репортер на LifeOnline.bg.

Плеймейтката развърза език под умелата манипулация на Венета Райкова в интервю за „Папараци“. Златотърсачката все още не била бременна, но с Християн много се надявали това да се случи скоро.

Тя опроверга слуховете, че Гущеров старши не я харесва, но и не каза дали одобрява връзката на своя син с чудото на пластичната хирургия.

Всъщност тя призна, че все още не се е срещала с бъдещия си свекър.

Влиянието на Василева върху младия Гущеров явно е доста силно, щом тя е на път да го превърне във фотомодел. Гонзовица разказа за първата фотосесия с любимия, където получила и предложение за годеж.

„Годежът се случи, докато снимахме фотосесия, той участва също в нея. Това му беше първото позиране. Преди смяната на втората визия ме повика в кабинета си. Точно тогава ми предложи брак. Бях много изненадана. Падна на колене, попита ме дали съм съгласна да се омъжа за него“, хвали се блондинката.

За съжаление на зрителите, интервюиращата Райкова услужливо забрави да попита няколко пикантни въпроса, като например за проблемите на Християн с полицията и за раздялата на двойката преди Коледа, защо и как се е случила и какво е накарало Светлето да се върне след като се изнесе от гущеровия палат.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза