Меню

Избрани новини

Звездите

Спомен от бала! Гери Дончева – абитуриентка с корона и тюркоазени ботуши (уникална снимка)

Красавицата си спомни с носталгия за своя бал

След като Ася Капчикова си спомни за своята младост с фото от абитуриентския си бал, плеймейтката предизвика носталгична вълна сред родните знаменитости.

В старите архиви се разрови и Гери Дончева, която също не толкова отдавна е била на 18. Известната телевизионна водеща извади на показ доказателства, че от ранна възраст разбира от стил.

На своя бал preз 2004, доста преди да е провъзгласена за „Мис Глобал 2016“,  Дончева е закичила главица с красива тиара обсипана с лъскави кристали.

Изборът на тоалет е хем закачлив, хем изискан, а високите ботуши добавят нотка на сексапил, забеляза напитото око на репортер на LifeOnline.bg.

От ляво: Гери Дончева днес, Гери на своя бал, Мис Бразилия Барбара Виторели

През последната седмица Гери Дончева имаше гости от Бразилия в лицето на носителката на титлата Мис Глобал 2017 и Мис Бразилия Барбара Виторели.

Като добър домакин Дончева показа красотите на родината на екзотичната красавица и я привлече към своите благотворителни активности.

Виторели посети домове за деца, срещна се със семейства на инвалиди и разгледа някои от най-известните исторически паметници от София до Варна.

Очаквайте екслузивното интервю на Мис Бразилия пред LifeOnline.bg скоро!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза