Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сбъдната мечта! Светлана Василева най-сетне стана Гущерова – първи кадри от скромното тържество (снимки)

Плеймейтката сключи брак с бившия съпруг на Мария – Християн Гущеров

Силиконката от Търговище Светлана Василева доказа, че когато преследваш мечтите си, то те се сбъдват рано или късно. Нейната явно е да се задоми в богато семейство и вече е зачеркната от списъка „Да се постигнe!“, научи репортер на LifeOnline.bg.

Въпреки раздялата им по Коледа, и съмненията на мнозина наблюдатели от светските среди, тя успя да се омъжи за Християн Гущеров, след като той се разведе с фолк певицата Мария.

Двамата финтираха всички, които бяха наточили папарашките си екипи за преследване из ритуалните зали на 12 юли, след като вчера изненадващо сключиха граждански брак, разкрива ексклузивно ПИК.

Годениците станаха съпрузи малко след 17.30 ч., само пред неколцина свидетели - кумовете Милена Пилева и Николай Кънчев, родителите им и няколко от техните най-близки приятели.

Булката и кумата

Късно снощи в профила си в "Инстаграм" плеймейтката подмени фамилията, с която стана популярна в светските среди, с тази на съпруга си. 

На гражданския ритуал Светлана Гущерова не е облечена като булка, а с къса рокличка на  дизайнера Борче Ристовски.

Инстаграм сторитата й показват нейната брачна халка, която вече блещука до годежния пръстен на лявата й ръка, отбелязват колегите от ПИК.

Торта, халка и стори с кумата - истинска идилия

След официализирането на връзката си младото семейство почерпило бутиковата компания за здравето и щастието на младоженците в столичен ресторант.

Припомнете си, че двойката се сгоди в началото на годината

Двойката явно има афинитет към този ресторант, изглежда мястото е същото от където тръгна техния роман

По информация на ПИК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза