Меню

Избрани новини

Риалити

Джизъса покрива дълговете си с наградата от „Сървайвър“

Успя ли да „корумприра“ голямото жури футболистът?!

 

Благой Георгиев - Джизъса успя да се докопа до наградата от 150 бона в "Сървайвър", след като 8 човека от 13 членното жури гласуваха той да получи титлата „Последният оцелял“.

 

Конкуренция за първото място му бяха дъщерята на неонациста Боян Расате Ермина и младия финансов представител Данаил.

Ермина и Данаил не успяха да съберат гласове от журито
 

Секунди след като водещият Ваня Джаферович съобщи името на футболиста, ММА боецът и баджанак по линия на Русата Златка – Георги Валентинов, който беше в коалицията му, го метна на рамо като гергьовско агне и го понесе из студиото с радостни възгласи.

 

Баджанакът Георги понесе победителя на рамо

"Много е вълнуващо! Ако бях спечелил Шампионската лига, нямаше да се чувствам така. Там имаш отбор, а в "Сървайвър" се бориш сам. Благодаря на всички, много ви обичам! За мен е чест, че бях с всички вас тук!", обяви Джисъса, след като вдигна приза в ръце.

 

Благо със сигурност има защо да благодари, а най-вероятно ще трябва и да се отплати на съюзниците си, които го добутаха до заветното място на победител.

 

Трябва да се отбележи, че след като кохортата му, наричана обидно „Чалга коалиция“, се разпадна, Благо се озова на Острова на отшелника, където два пъти седмично се изправяше пред двама противници в битка за оставане в състезанието.

 

Той оцеляваше основно с помощта на бившите си съмишленици, които се жертваха и отпадаха от надпреварата, само и само Благо да стигне до финала – най-очевидни бяха капитулациите на Иван Булкин и Жоро Валентинов.

 

Георгиев успя да омае на Острова инфлуенсърката Мария Обрейкова (за която се говори, че е новата му приятелка, б.р.), както и актрисата Снежана Макавеева.

 

Дали участниците, които се отказаха от победата в полза на бившия футболист, и в последствие гласуваха да вземе 150 хиляди, са го направили под влиянието на обещание за дял от наградата или в следствие на умела манипулация, остава загадка.

 

За Благой гласуваха осем бивши участници - ММА боецът Жоро Валентинов, атлетът и модел Иван Булкин, чалга певицата Татяна, братът на Коцето Светльо, инфлуенсърката Мария Обрейкова, дизайнерът Едис Пала, влогърът Чефо и актрисата Снежана Макавеева.

 

Озадачаващо бе решението на  Едис, Мария и Снежана да гласуват за тартора на чалга коалицията защото по време на шоуто и тримата изказваха неодобрение към играта и неговата личност.

 

Според запознати, Благой влязъл в играта със сериозни дългове, които се надявал да покрие с парите от наградата, твърде вероятно е и част от нея да отиде за „подкупи“ на журито, което в крайна сметка ще я стопи.

 

Все пак за Благой, който неведнъж е отбелязвал, че мрази да губи, най-важното, е че излиза като победител, нещо с което дълго ще се хвали със сигурност.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати