Меню

Избрани новини

Риалити

Божана вади кирливи ризи! Джизъса бил на почивка - Татяна дошла да му пере гащите! (видео)

Готвачката оприличи футболиста със страхлив гризач

 

Готвачката Божана Кацарова е постоянен епицентър на скандали в „Survivor“. Преди да напусне племето победителката в „MasterChef“ сравни футболиста Благой Георгиев със страхлив гризач, след като той, като капитан на племето „Червени“, се сниши и отказа да се намеси в конфликта между мъже и жени в своя тим.

 

Джизъса не каза нито дума, когато гемологът (специалист по скъпоценни камъни, б.р.) Светльо скочи агресивно на шампионката по кану Станилия и показа недопустимо отношение спрямо жена.

 

„Погнусена и отвратена съм. Благо ли е мъжкар с главно „М“? Това е мишка с главно „М“. Това е дъното!“, заяви кулинарката футболиста. Той остана невъзмутим, след като съотборникът му Светльо нападна вербално Станилия, изправи се с цяло тяло срещу нея и двамата едва не си биха главички.

 

Братът на фолкпевеца Константин се изрепчи на каякарката, защото тя си позволи да ръкопляска на спортстменската игра между двата отбора, въпреки че тимът ѝ загуби точка. Преди Светльо и Станилия да се хванат гуша за гуша, ММА боецът Жоро ги разтърва.

 

Въпреки конфликта, Джизъса не помръдна. В последствие той обясни, че не е видял какво се случва, въпреки че беше на метри от данданията.

 

 

„Благо не се намеси, защото иска да се запази чист. Дошъл е тук да вземе едни пари и да си ходи“, разконспирира го актрисата Снежана. Междувременно тя беше номинирана от племето си „Сини“, отпадна, но о0т продукцията я изпратиха на острова на отшелника.

 

Ортакът на Благой – Георги Валентинов също си навлече гнева на амазонките след като се изказа, че „жената е създадена втора и винаги ще е под мъжа“.

 

Междувременно стана ясно, че чалга певицата  Татяна е в шоуто само за да се грижи за нуждите на мъжете и основно да пере гащите на Благой Георгиев.

 

Тя се доказа като напълно излишна с изключително лошото си представяне в игрите на "Survivor". При последния случай дори се разрева, за да отблъсне атаките и да си спечели съчувствие.

 

Дори нейният благодетел Благой се ядоса на представянето й, но въпреки всичко коалицията между двамата не се пропуква. Бившите любовници се радват на подкрепата на баджанака на Благо – Жоро, който също защитава Татяна Къцова.

 

АНКЕТА: Кой от риалити форматите в момента следите с интерес?

 

Настоящата жена на Благо Полина също коментира факта, че Татяна е слугинята на отбора и основно пере и готви.

 

"Все някой трябва да свърши мръсната работа", коментира младата булка на Джизъса и даде да се разбере, че въобще не се притеснява от жените в "Сървайвър".  В Инстаграм тя сподели още, че не е била против Благой Георгиев да влезе в предаването, защото "всеки трябва да прави това, което го влече". 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати