Меню

Избрани новини

Риалити

Феновете на „Survivor“ са бесни! Джаферович отнесе сериозни критики като водещ! (видео)

Звездното семейство отново е подложено на унищожителни забележки

 

Ваня Джаферович замести култовия водещ на „Survivor“ Владо Карамазов, който от години бе лице на шоуто.

 

Причините, стоящи зад решението за тази промяна, остават загадка, но не това е важно. В социалните мрежи семейство Джаферович за пореден път са най-хейтените.

 

Миналата година причината бе Жени и нейното представяне в "Игри на волята", а сега е Ваня и ролята му на водещ в новия сезон на „Survivor“.

 

Половинката на Лъчо от СкандаУ разкритикува Джаферович, който не ставал за водещ на такова предаване.

 

"Монтажистът трябва да си скъса ушите... не знам", пише Ралица Константинова на стори в Instagram. На подобно мнение са и потребители във Facebook.

 

 

"Моите уважения към Джеферович, ако става за футболист, но за водещ категорично НЕ става! Нито тембър, нито дикция, нито артикулация, нито интонация, нито правоговор! Тези неща се изучават на друго място, не на терена... За 2 минути каза 100 пъти: "също така....също така...също така..." Дразнещо и жалко! На много хора им писна да гледат това семейство по всички формати!", пише потребителка.

 

Ето и много малка част от десетките коментари на хора, които коментират пилотния епизод на Survivor:

 

"Слаб каст, много слаб монтаж, водещият - без коментар. Очертава се много много слаб сезон. Сменете водещия докато е време, оправете монтажа и може и да станат нещата..."

 

"Непрекъснатото коментиране на Джаферович по време на игрите е изключително неприятно и досадно. Зрителят също вижда какво се случва, няма нужда да се коментира всяка стъпка на участниците. Надявам се по-нататък в предаването да спре това словоизлияние."

 

"Явно за рейтинга тая година ще се разчита на хейта към водещия и "известните". Тъжно, за толкова години не бях пропускала български сезон, но ще опитам да си запазя добрите спомени и няма да гледам тази гавра с името "Сървайвър"

 

"Ало, водещият... освен гаден диалект, постоянно прави грешки от типа: "За нейното/вашето съжаление". Много е напрягащ. Любимо предаване ми е, но този Ваня не знам как ще се изтърпи...". "Как може в национален ефир да сложите човек който не говори правилно български език? Излагация", пише vbox7.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Сори Гледах в интерес всички сезони до сегашния, но още пилотният на новия ме отказа с участниците и водещия. Що за известни са тия и на кого всъщност са такива, на комшиите си ли? А и всички са прекалено еднотипни и трудно разпознаваеми по тази, но и по други причини.
21.02.2023 15:38 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати