Меню

Избрани новини

Фен зона

Таен Клиент разкри бизнес схемите на Русата Златка! (видео)

Лошо качество и висока цена плюс нагло скъпа доставка, за данъци да не говорим…

 

„На хубав човек всичко му отива… освен дрехите на Златка Райкова.“ /Стара българска поговорка/“


Това е един от най-популярните и лайквани коментари под видеото на клиентка на Златка Райкова. Влогърката Златена Енчева описва подробно преживяването си с марката на плеймейтката Bless и е силно разочарована най-вече от качеството на иначе „луксозните“ и скъпи рокли на блондинката, пише Show.bg.

 

Известната ютубърка се престраши да бъде таен клиент на фирмата за дрехи на златокосата половинка на Благо Джийзъса и меко казано разкри бизнес схемите на плеймейтката.

 

В своето видео тя е категорична, че героинята от „Островът на изкушението“ предлага рокли и спортни комплекти от доста „постен“ сайт, където потребителят не може да остави оценка и мнение за услугата и стоката.

 

Няма достатъчно информация за материите и липсва богатство на моделите, като те са само няколко и не винаги са налични.

 

Златена, която беше таен клиент и на Мегз, хвали обаче бързата доставка, която отнела само за 2-3 дни.

 

Неприятно усещане оставяла скандално високата цена на доставката - 12.70 лева, като част от нея идва от наложения платеж, който е близо 200 лева.

 

Освен това, клиентката негодува, че продавача не изпраща стоката от офис на логистичната фирма, а вика куриер, който да дойде на адреса за да вземе пратката.

 

„Това е несериозно и изключително оскъпява доставката до крайни потребител. Неуважително е към вашите клиенти“, обръща се директно към Златка влогърката.

 

 

Нататък разочарованията растат. В пратката няма нито формуляр за връщане на стоката, нито касова бележка. „На практика вие няма как да докажете, че сте си закупили тези артикули от Bless“, възмутена е Златена.

 

Въпроси повдига и изпращачът, който в случая бил физическо лице, което обаче не е Златка Райкова, не е и фирмата описана на сайта, която също не е на името на Злати.

 

Без да изпада в подробности, клиентката намеква, че е логично когато си поръчва стока от известна личност, клиентът да очаква някакъв “личен“ досег с въпросната знаменитост, уви такава има само на хартиената торбичка.

 

Друг е въпросът, че у потребителя остава усещането, за измама, но не към самия него, а към бюджета. Логично възниква въпроса, дали за осъществената търговска дейност се заплащат данъци?!

 

Енчева отбелязва, че цените на облеклата не са никак ниски, и тя е поръчала от преоценената стока с цел да спести.

 

Златка Райкова пропагандира стоката си като изключително луксозна и далеч не е по джоба на всеки. Цените на роклите започват от 100 лева нагоре, освен ако не тече промоция.

 

Още с разопаковането потребителката забелязва грозните ципове, като не се изказва никак ласкаво за тях.

 

При пробата на поръчаните артикули, тя отбелязва неудобствата от първия тоалет и се оплака от роклята с пайети, които буквално пробивали подплатата и боцкали ужасно по цялото тяло. Ципът наистина се оказва очебиен и по-подходяща за яке, отколкото за елегантна вечерна рокля.

 

Неприятно впечатление правят стърчащи конци, криви шевове и зле изпълнени тегели, нищо общо с обещанието за висококачествена и луксозна изработка.

 

Втората рокля се хареса повече на „изследователката“ на творчеството на Райкова, но за нейно нещастие се оказа несъразмерна и прекалено широка в раменете и отново с грозен груб цип.

 

Трети за проба е цикламен спортен екип с екстравагантна кройка, който й стоеше наистина смешно и я превръщаше в огромна цикламена бухта.

 

Фенове не закъсняха да обърнат внимание на Райкова за тайния клиент, но тя отвърна, че не желае да се занимава с човек, готов за бърза слава на гърба на нейното име. Други почитатели на плеймейтката пък направо нарекоха ютубърката грозотия, на която нито една дреха не й стои добре.

 

 

Златена и друг път е отваряла дискусия за родните марки в своя YоuTube канал, купувайки си определени артикули и позирайки с тях пред своите последователи. Уви, Златка Райкова получи доста ниска оценка по съотношение цена-качество.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза