Меню

Избрани новини

Клюкарник

Андреа изкърти и морското дъно ... с Фотошоп (снимка)

След посещението й кораловият риф вече не е същият

Половинката на Кубрат Пулев Андреа многократно е предупреждавана от фенове и медии да прояви малко самоконтрол и да спре да прекалява с обработването на снимките си.

Драстично напълнялата изпълнителка е превърнала обработката на снимките си и основно занимание, и никакви критики и тонове хейт не могат да я откажат да „извайва“ мечтаните си форми, които са далече от реалността.

Припомнете си, че на всяка нейна снимка могат да бъдат забелязани поразителните следи от безконтролно замазване.

Често на фотосите липсват някои нейни органи, изместват се пропорции, изчезват еленти от околната среда, а за правите линии и законите на геометрията можем само да мечтаем. 

Липсата на кариера и музикални ангажименти дадоха достатъчно време на Андреа да замине на почивка, където отново да се отдаде на любимото си занимание – да изкривява пространството и да създава нови природни закони и анатомични аномалии.

Кристалните води на Андаманско море обграждащо остров Пукет, предоставиха нови възможности и предизвикателства за скучаещата певица.

Тя се гмурна в близост до кораловия  риф на островите Пи-Пи от където разбира се имаме „чудесен кадър.“

Ако обаче Тайландските власти забележат снимката веднага ще се самосезират и ще й потърсят отговорност, защото след обработката на фотоса, нашенката направо е „изкъртила“ коралите по морското дъно.

На кадъра Андреа е с маска, шнорхел и плавници, а позата й е крайно смешна за под водата и очевидно дълго време са правени дубли докато се постигне нужния за „рекламните цели“ ефект. 

Колкото успяла толкова, за другото си има фотошоп, той и от кита ще направи русалка…

Явно още щом е изпълзяла на сушата, чалгаджийката се е заела с „пипването“.

В опит да изглежда като русалка линиите и пропорциите й изглеждат толкова нереални, че започваме да се чудим дали пък не е използвала дубльор за кадъра.

От екипа на LifeOnline.bg дори се разровихме за кадри от последното телевизионно появяване на Андреа, за да сме сигурни, че това наистина е тя,

Уви, на видео певицата въобще не прилича на „приказното“ същество от Инстаграм.

Злите езици говорят, че надебеляването й се дължи на тежката депресия, която я е обхваналата и прекомерното приемане на антидепресанти.

Психическите проблеми се дължали на срива на нейната кариера и на грижите в личния й живот с дългогодишния й партньор Кубрат Пулев.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) наЯну 31, 2019 в 4:04 PSTКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати