Меню

Избрани новини

Клюкарник

Андреа деликатно „сипа“ на Николета

Боксовата половинка намекна, че браковете по сметка не продължават дълго

Изгората на боксовия шампион Кубрат Пулев Андреа изсъска деликатно и индиректно по адрес на Николета. Именно от ефира на предаването, от което Николета Лозанова беше изгонена, фолкаджийката показа раздвоения си език.

В ефира на предаването „Папараци”, в което плеймейтката правеше анонсите до преди няколко месеца тя коментира, че не се нуждае от подпис под брачно свидетелство, за да се чувства сигурна и обичана.

Луна

Изпълнителката припомни, че двамата с Пулев са заедно вече десетилетие, без да имат сключен брак. Като контрапункт изкусителната блондинка даде за пример браковете, които траят до три години. За тях тя обвини златотърсачките, които слагат на първо място собствените си интереси, а не любовта. 

Така индиректно тя нападна бившата си най-добра приятелка Николета Лозанова. Вечната футболна метреса сключи брак през 2011 година с футболиста Валери Божинов на шумна и широко рекламирана сватба. Двамата обаче бързо се разделиха, а разводът им се превърна в една от най-обсъжданите теми в светския живот у нас.

В интервюто пред Венета Райкова Андреа обяви още, че е щастлива с работата си и в нея търси спасение, докато Кубрат тренира в чужбина. Тя се справя сама с продуцирането си, откакто напусна преди близо две години „Пайнер” и не съжалява за решението си.

Освен това чалгаджийката демонстрира заинтересуваност към психологията и книгите за самоусъвършенстване.

Слави ТрифоновКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза