Меню

Избрани новини

Звездите

Скандално! Емануела и Елза Парини заплашиха София с мощни взривове!

Как, къде и защо?

Истинска бомба със закъснител цъка отсега в сърцето на нощна София и заплашва да избухне със страшна сила под напора на мощен фойерверк навръх Нова Година, разбра ексклузивно за Вас потаен репортер на LifeOnline.Bg.

Разтърсващите детонации се очакват в района на хотел "Акорд" в столицата, а десетки здраво напомпани сапьори вече тренират обезвреждането им.

Анонимни източници ни подшушнаха, че опасните бомбаджийки, които смятат да взривят Новогодишната нощ с едно разгромяващо и взривоопасно парти, са не кои да е, а две от най-опасните разбойнички в българския шоу-бизнес - фолк фурията Емануела и скандалната сирена на нощния живот - Елза Парини.


Двете секси терористки са преведени в бойна готовност и са приготвили летлива взривоопасна смес от сексапил, провокация, музика, огън и жупел, а ударната вълна ще проехти в цялата Софийска котловина - чак до Нови хан и обратно! 

Емануела и Елза Парини ще нахлуят в пълно бойно снаряжение в хотел Акорд точно в разгара на Новогодишната нощ и ще скъсат нервите на всички отсъстващи!

 

Публикация, споделена от Hotel Akord (@hotel_akord) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

От Министерството на отбраната предупреждават! Не го пропускайте! Попадналите в епицентъра на събитията ще ги помнят дълго! А тътенът от огненото парти ще отеква с месеци! 

 

#weddingday #weddings #weddinginspiration #wedding2017 #daybyday #weddingstyle #hotelakord #sofia #coloursofakord #weddingideas #weddingphotography #garden

Публикация, споделена от Hotel Akord (@hotel_akord) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Всички смелчаци, които не се плашат от огнената смес, могат да открият повече информация на Фейсбук страницата на Хотел Акорд!

Емануела и Елза Парини ще бъдат там - в тузарската зала на ресторант Акорд, опасни, горещи и готови да избухнат!

 

#garden #hotelakord #sofia #sofiabynight #nightlight #sky #coloursofakord

Публикация, споделена от Hotel Akord (@hotel_akord) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза