Меню

Избрани новини

Риалити

Гей семейство скандализира „Смени жената“

Нетолерантен българин едва не наби стилистът на Андреа

Гей двойката Вили и Маури, по-известни като „стилистите на Андреа“, са заедно вече 12 години и наричат дома си „Къщата на щастието“. Италианецът и бургазлията не пестят изричането на думата „любов“ в отношенията си, и който ги познава знае, че тя е част от съществуването им.

Във вчерашният епизод на риалитито „Смени жената“ двамата показаха, че могат да бъдат хем гейове, хем истински мъже.

Второто семейство – Стоянови, не са знаели предварително, че на другата страна от размяната ще стои двойка с нетипични сексуални наклонности. „Ако предупредим семейството какво да очаква, ще се лишим от най-истинските емоции“, споделиха продуцентите в интервю преди излъчването на серията в сутрешния блок на bTV. И се оказаха прави.

Докато Ивона приема радушно и подхожда с разбиране към новия си „съпруг“ Маури, то Владислав реагира агресивно, след като вижда Вили да стои на дивана му. Децата на сем. Стоянови също му се нахвърлят, но след обаждането на фолк певицата Андреа, която се появи още в началото на епизода, дъщерите се разплакаха заради своето, както и за още по-грубото отношение на техния баща към бургазлията Вили.

Тя им обясни, че те сами ще се убедят, че всички хора са еднакви, и допълни,  че с Кубрат много уважават блондина, и че след като го опознаят, ще разберат, колко добър човек е той.

Усмихнатият Вили би по точки Ивона в домакинството и се оказа много по-педантичен по отношение на чистотата вкъщи.

Освен, че снощният епизод бе най-скандалният до сега, продуцентът Иван Христов сподели, че и снимачният процес е бил доста тежък. На редакторите се е паднала нелеката задача да балансират и омиротворяват агресивният съпруг Владислав, който на няколко пъти бил готов да връхлети на Вили, за да го набие.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза