Меню

Избрани новини

Риалити

Гери-Никол опропасти песен с кофти английски (видео)

ItsDro
Снимка: YouTube

Американски влогър разкритикува произношението на варненката, хвали Андреа

Американският влогър Dro внимателно следи какво се случва на българската музикална сцена и редовно публикува в своя YouTube канал видеореакциите си, в които слуша и анализира различни песни на родните ни изпълнители.

Гери-Никол

След като Гери-Никол мина по реда си с английската версия на "Готина и луда", която озаглави "One Of A Kind", Dro остана с впечатлението, че българските изпълнители не умеят да пеят на английски, констатира ПИК.

Колоритното гримирано момче зачеса варненката за английското й произношение и изтъкна, че в началото на песента почти нищо не й се разбира.

Преди около седмица Dro е "разкостил" и новото международно парче на Андреа "Vitamin". За разлика от критиките за Гери-Никол, тук влогърът не спира да сипе суперлативи. Около 10 пъти показва колко харесва Андреа - "She is very sexy!", за произведението й отсича категорично: "I love this song".

Във видеореакцията си за "Vitamin" Dro на няколко пъти разкрива, че е очарован от това как Андреа произнася чуждия език и заключи: "Извинявам се на феновете на Гери-Никол, но английският на Андреа е много по-добър от нейния".

Вили и МауриКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза