Меню

Избрани новини

Звездите

Вкараха Анита Мейзер в скандална класация (видео)

Фаталната Мисис България 2014 заема второто място

Миналата събота в редовната седмична класация ТОП 10 на предаването „Мармалад“ бяха събрани „Най-шумните раздели“ в публичното пространство.

Mrs. Bulgaria World беше подредена на второ място.Анита Мейзер и нейните любовни игри, който доведоха до раздяла с партньора й, и със свободата й“, така описват случилото се с варненката сценаристите на предаването.

Анита и Ники в Хаваи

В дъното на класацията от звездни раздели бяха сложени Галена и Преслава, на 9-та позиция Мария Шарапова и Григор Димитров.

Осмото място в класацията заемат Емануела и шумната й раздяла с Димитър Динев. Коментарите в класацията не се понравиха на звездата на Пайнер и тя реагира с пост в официалната си Фейсбук страница.

Тя изрази недоволството си от обсъждането на забравената вече история с думите:

"Предаването "Мармалад" съживиха труп... За умрелите не се говори..."

Преди нея място в списъка на „Мармалад“ намират Бербатов и раздялата му с национални отбор, Даниел Петканов и Алекс Богданска, Росен Петров и телевизията, Софи Маринова и Гринго, разделени заради ареста на любимия на певицата.

В челната тройка са раздялата на Антон Тодоров с депутатския стол, Анита Мейзер и нещастието, което я сполетя, а първото място заема Фалита на КТБ озаглавен „Раздялата на КТБ и парите“. 

Цялата класация гледай ТУК!

Григор ДимитровКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза