Меню

Избрани новини

Риалити

Уволнен! Заради опасните хапчета, които продава Ричард Величков остана безработен! (видео)

Веригата фитнес зали се разграничи от бизнеса на служителя си

Дребничкият фитнес инструктор и най-нисък Мистър София 2018 в историята на конкурса Ричард Величков е временно освободен от работа във веригата фитнес зали, където работи вече пет години, съобщи bTV.

Откакто LifeOnline.bg и много други медии алармираха, за съдържанието на опасната съставка Сибутрамин в хапчетата "Липовон" продавани от Величков, националната телевизия bTV излъчи репортаж по темата.

След като от медията обърнаха внимание на проблема, сайтът на Ричард бе закрит, а той не е бил открит за да отговори на въпросите. Мобилният му телефон е изключен.

Днес стана ясно, че измамникът е бил уволнен, а официалното становище на бившите му работодатели, е че те нямали нищо общо с неговата търговия „на черно“.

Според някои издания той е получил категорична забрана да влиза или да се доближава до обектите от веригата. Останалите служители дори са били предупредени, че ако случайно го пуснат в някой от залите ще бъдат незабавно уволнени.

Припомнете си, че спортистът и влогър Любомир Жечев, нашумял с участието си в "Къртицата", публикува поредица от клипове, в които разкрива измамите на Ричард Величков и продукта му за отслабване "Липовон".

Освен него, срещу опасната добавка скочиха редица знаменитости като рапърът Наско Колев, Маги Желязкова и други, които алармираха за опасността от приемането на тези хапчета, които могат да предизвикат мозъчен инсулт и инфаркт.

Опасност, която Ричард спестява на клиентите си.

След появата  на медийните публикации, риалити героят от Мадан обвини конкуренцията в медийна атака, а влогъра Любо в изнудване, за да се спре материалите си срещу него.

Той публикува и кореспонденция между двамата, в която Жечев му иска 2000 лева. В крайна сметка се оказа, че хронологията не е реална, тъй като бдителни последователи на Ричард поискаха от него да покаже дали номерът е реалният на Любомир. Ричард обаче отказа.

На редакционната поща на LifeOnline.bg сме получавали безброй сигнали от клиенти на Ричард описващи множество неприятни странични ефекти.

Припомнете си, че Ричард Величков участва в последния риалити сезон на ВИП Брадър, където заяви, че има план как да стане милионер. Засега плановете нещо не се получават…

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза