Меню

Избрани новини

Риалити

Фалшив герой! Ричард Величков се хвали с чужда кола за 100 бона, а търкаля старо комби! (снимки и подробности)

"Бизнесменът" няма регистрирана фирма, но продава опасна и безполезна хранителна добавка

„Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Вие работите за 500 лева на месец, а аз карам кола за над 100 хиляди. На 25 години съм и дори нямам висше (не казвайте - личи си)“, изцепи се риалити персонажът в мрежата, като подплати твърденията си, позирайки до прословутото си Ауди А7 с транзитни номера, както вече LifeOnline.bg писа.

 

Безспорно автомобилът е скъп, но дали е собственост на най-нисичкия "Мистър София" от Мадан. Прави впечатление, че брадърът вече от два месеца се снима с колата и тя продължава да е с транзитни номера. Ако в действителност е закупил возилото, по закон Величков е длъжен да го регистрира в рамките на един месец, питат от "Галерия".

Запознати от светските среди изразиха сериозни съмнения, че Аудито изобщо е собственост на Ричи. Според тях луксозната кола му е заета от столична автокъща с цел реклама. Нищо чудно, че Величков само позира до нея, но така и не го видяхме да я шофира. Нещо повече.

В Инстаграм валят коментари, че Ричард е забелязан на няколко пъти в студентски град със старо БМВ комби, чиято стойност е едва 3 хиляди лева.


Рицарите за правда от блога „TheRealSFW2“ (Истинската седмица на модата) публикуваха поредица от съобщения на свои последователи, и направиха съпоставка с предния капак на колите на маданския бизнесмен.

Но дори да приемем, че наистина притежава Ауди А7, не става ясно откъде фитнес инструкторът разполага със 100 000 лева. „Не се заблуждавайте, основната ми работа не е в залата. Аз съм бизнесмен – единственият представител на известна марка за отслабване у нас. Фитнесът ми е просто хоби“, подчертава в личния си профил Ричи.

Тук е моментът да отбележим, че „бизнесменът“ Ричард Величков няма фирма на свое име. Той е просто дистрибутор на въпросната хранителна добавка. Величков агресивно я рекламира в мрежата, привличайки и известни личности да я промотират.

Добавката обаче, както вече LifeOnline.bg разкри, е със опасно високи нива на съдържание на съставката Сибутрамин, основа за амфетаминовите стимуланти.

Вече ви разказахме, че сред потребителите ползвали добавката се появяват тревижни странични ефекти. А неконтролираното съдържание на Сибутрамин застрашава сериозно здравето на клиентите, които мсасово са недоволни.

Страничните ефекти след приема на хапчетата са замаяност, главоболие, сухота в устата, ниско кръвно, сърцебиене, промени в месечния цикъл, запек, безсъние, тревожност, пристрастяване и хиперактивност.

Коментари за Липовона на Ричард Величков

„Цената, която аз платих, е висока. Стигнах до „Пирогов“ на 5-ия ден, мислех, че умирам. Да не говорим за уникалното безсъние, съпроводено с нервно напрежение“, гласи коментар на един от потребителите.

Една опаковка от капсулите струва 50 лева и дори Ричи да прибира по 10% печалба за себе си, пак няма как да забогатее от добавката. Още повече, че след разкритията за продукта, е твърде вероятно продажбите рязко да са спаднали.

Ричи заработва и като инфлуенсър, рекламирайки различни продукти, но справка показа, че и там нещата не вървят. Едва няколко фирми са проявили интерес към въздействащата личност на Величков.

Колко богат е инструкторът и дали наистина притежава Ауди за 100 000 бона, вие си направете изводите. И дали с перченето си Ричи само не събуди любопитството на НАП и Агенцията по безопасност на храните? Престои да разберем. / източник HotArena.bg

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати