Меню

Избрани новини

Риалити

Ричард от ВИП Брадър призова Жени Калканджиева да върне короната си на „мис“

Ричард Величков бил възмутен от поведението на миската в Къщата

В своя Фейсбук профил, брадърът станал известен с прословутата си фраза „Влязох в историята на Биг Брадър. Правих секс снощи“, е призовал 6-тата в света по красота да върне короната си, защото била алкохоличка.

Ричи забелязал, че Жени Калканджиева непрекъснато е била с чаша алкохол в ръка по време на пребиваването си в къщата в Нови хан и това безкрайно е възмутило „праведния“ младеж. Съответно изригнал, след изгонването на миската от къщата на ВИП Брадър, с умилителния пост в социалната мрежа.

Мускулестият фитнес инструктор е на прага на ново бизнес начинание. Съвсем скоро ще стане официален представител на известна марка дрехи за България. Освен това е и лице на конкурса „Мистър Пловдив“, който ще се проведе на 1 декември от 22 ч. в града под тепетата. За това съобщи самият Ричард Величков в предаването „На кафе“ по Нова телевизия.

За взаимоотношенията си с Роузи, след Къщата, мускулягата коментира, че полугерманката му е простила изцепките в риалити шоуто и поддържат топла приятелска връзка.  

За това свидетелстват и снимки на двамата отново във Фейсбук профила на „Мистър София“ от Мадан.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза