Меню

Избрани новини

Пикантерии

Историческо постижение! Ричард влезе в Уикипедия (снимки)

Оказва се обаче, че е нежелан в свободната енциклопедия

Зевзеци се опитаха да създадат профил на Ричард Величков от Мадан в свободната интернет енциклопедия – Уикипедия, видя репортер на LifeOnline.bg.

За съжаление публикацията е „претърпяла“ бързо изтриване, както е видно от следи оставени от опита за въвеждането на станалата за смях пред цялата страна кавър версия на Пацо от Гълъбово.

В свободната енциклопедия може да се прочете са откъслечна част от статията, която зевзеците са искали да публикуват, но е била изтрита.

Ричард Величков в Уикипедия

Ричард Величков или още известен като "Маданският конник", който се придвижва по пътя на успеха и унижавайки всички жени, независимо от пола, ...“

При заявка за търсене също се появява изтритата статия, но за съжаление текстът не може да бъде видян.

Екипът на LifeOnline.bg предлага на авторите на текста поле за изява, и ако те имат желание тяхната публикация за Ричард Величков може да бъде публикувана в нашата медия.

Припомнете си, че доскоро никому неизвестният Ричи се прочу покрай участието си в Биг Брадър и селското си поведение спрямо жените.

Мнимата му любовна история в Къщата с моделката Розмари Тишер пък го направи за смях, и дори  беше създадена песен за него.

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза