Меню

Избрани новини

Клюкарник

Роксана е уплашена за гласа си след операция на гласните струни (видео)

"Не съм бременна, нито наркоманка, не знам какво ще се случи с гласа ми"

 

Гласовитата Роксана побърза да разсее слуховете около своето хоспитализиране и поясни, че е претърпяла операция на гласните струни в Турция, след като на 6 януари публикува снимка и благодарности към турски лекар от болничния си престой.

В специално видео певицата обясни, че не е била в болница заради предозиране с дрога или пък с модерно средство за отслабване, пък и не мисли, че има много колеги певци, които злоупотребяват и с двете.

 

"Прочетох няколко коментара, които не отговаряха на мен или на името Роксана - недейте хора, аз не съм от певиците, на които им се носи слава на такъв изпълнител. Не мисля даже, че и масово колегите го правят", казва хитовата изпълнителка във видеото.

Певицата отрече и слуховете, че чака бебе и обясни, че е претърпяла операция в Турция заради киста в гърлото.

Интервенцията била наложителна, но изпълнителката вече е в България и засега се възстановява добре:

"Успешна е операцията ми, но като цяло бях стресирана от цялото това нещо. Не знам какво ще се случи с гласа ми от тук нататък, всички знаят че това е целият ми живот", казва Роксана.

Междувременно новата песен на Роксана се издигна в класациите на YouTube не само в България, но и в Германия, Холандия и Великобритания и се задържа цяла седмица в топ 10.


 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза