Меню

Избрани новини

Фен зона

Пиарът на Роксана поведе война срещу продуценти сводници! (видео)

Алекси Маринов е възмутен от ниския морал в бранша

 

Пиарът на Роксана - продуцент и собственик на Grand Music Studio Алекси Маринов изказа възмущението си с публикация в социалните мрежи.

 

Той поведе кръстоносен поход срещу нелоялния подход на другите продуценти в лекия жанр, които се възползват от изпълнителите и ги поставят в ситуации, които не са особено морални.

 

Публикуваме дословно неговият пост:

 

„В България е пълно с музиковеди , професори по музика, всезнайковци разбиращи от всичко ,а ма на мен не са ми интересни . Дали Grand Music Studio ще успее е само и единствено моя работа и на никой друг. Нямам нужда от съвети още по-малко на музикални престъпници, които определят себе си за продуценти ,композитори ,аранжори, а аз бих ги определил само като сутеньори .

 

Не гледам на моите певци, като на банкомати и няма да позволя на ,които и да било за каквато и да било сума ,да им държи тон и да им ръкомаха с пръст. Ето заради това Grand Music Studio няма съдружници и съсобственици . Аз съм човека . Артистите, които идват при нас, издават по собствено желание и обратното никой не ги държи насила .

 

За целта не трябва да си продадат жилището ,не им трябва кредит от банка или заем от приятел .Достатъчно е само да могат да пеят , да имат характер, да са сериозни и отговорни личности . Разбирам ,че да си алчен ,егоист и лицемер в България са любими черти за съжаление на повечето хора и особено в този бранш .

 

Знам само ,че това какво иска да покаже Grand Music Studio не е това което показват всички . Гордея се ,че и тримата ми изпълнители до момента , за 6 месеца от нашата поява са разпознаваеми и като имена и като лица . Щастлив съм обаче от факта , че и тримата са певци и страшно талантливи .На сън да ги бутнеш ще запеят ,както се казва . Абсолютно на живо без слушалки и AUTO-TUNE . Ще дойде и нашето време.

 

 

Всяка птица пее със собствения си глас и за всяка има място под слънцето. Не се знае кога първите ще станат последни и последните първи . Имаме вече много примери в тази посока. Според мен няма формула за хит ,нито за звезда ,божа работа. Тук не визирам изкуствено тикани, бутани и събличани хора ,които дори говорят фалшиво и създават нереални впечатления.

 

Може да се правите, че не ни виждате ,но съм сигурен, че ни чувате ,ще дойде време в което искате ,не искате ще ни слушате , искате не искате ще ни гледате и искате не искате ще ни каните . Ние не бързаме за никъде и не се състезаваме с никой ,а конкуренцията за нас е най хубавото нещо.

 

Тя е хъс ,стимул ,желание , качество, без нея едва ли биха се раждали толкова красиви песни. Гледам ,следя до толкова музикалния поток само за да не се повтаряме с някой и да се информирам, иначе моето мислене за музика, за голяма сцена е много различно от вашето. Не мога да ви го споделя ,защото в днешно време идеите са по скъпи от всичко останало.

 

Гледайте си работата и бъдете поне малко възпитани . Човек трябва да се научи да има освен лична хигиена и хигиена на общуване .“, пише във Фейсбук продуцента.

 LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза