Меню

Избрани новини

Риалити

Роксана избухна срещу Дара и треньорите в „Гласът“ заради унижението на брат й! (видео)

„Вие го убихте! Записвам го в американския формат“…

 

Снощи в излъчения кастинг на тъмно никой от треньорите в „Гласът на България“ не реши да се обърне и да даде шанс за участие в предаването на Радослав Гергов – Радула, брат на поп фолк певицата Роксана, който се изявява в по-твърд музикален стил от популярната си сестра.

 

По-късно тя говори пред своите последователи във Фейсбук и сподели мнението си по случая, като не прикриваше раздразнението си от омаловажаването от страна на треньорския панел на таланта на брат й, видя репортер на LifeOnline.bg.

 

Според нея нямало значение, че никой не се обърнал, защото единствено първият сезон на шоуто, в който изгря нейната звезда, ще остане в историята. През 2011 тя и нейния брат участваха във формата, но той отпадна на ранен етап, а тя стигна до финала.

 

Засегнали са я обаче думите на нейните колеги избрани да седят в съдийските кресла.

 

Без Роксана да споменава поименно Мария Илиева, Дара, Миро или Иван Лечев, тя отбеляза, че не смята за удачно „една млада певица, без кой знае какви данни и постижения“, да оценява други изпълнители.

 

Освен това решена да е откровена до край, Роксана обвинява менторите, че са се обръщали на „пълни музикални инвалиди, обръщахте се на певци, които изобщо не знаят какво правят на тази сцена… давахте шанс на певци, които не заслужават да бъдат певци…“, гневи се чалга звездата.

 

Според нея още, се е изгубила реалната цел на предаването и от музикален формат, то се е превърнало в комедийно шоу.

 

Визирайки своя брат Радослав, Роксана добавя, че независимо, че той е бил „убит“ на сцената, "това не означава, че той не може да „продължи напред и не значи, че той не пее добре“.

 

Думите на ДараАко това парче го беше изпял, някой, който може да пее, щеше да ни счупи главата“, най-много са подразнили ромската певица и тя се обърна към колежката си с думите „Ами на теб мила моя, ти счупи главата изпълнение, дето чеп за зеле не става от него“.

 

 

 

В края на лайфа пред 2-3 хиляди свои последователи, Роксана се обърна към брат си с изненадата, че го е записала без негово знание за участие в американския „The Voice“.

 

За това й помогнала нейна много близка приятелка, която живее в САЩ.

 

След като Радула напусна сцената, Мария Илиева и Иван Лечев отбелязаха таланта на изпълнителя, но според тях нещо не му е достигнало в изпълнението. Дара обаче не беше въобще въодушевена.

 

Миро запази дипломатичност, като заяви, че според него „трябва да сме благодарни на неуспеха, защото той ни е изградил…“.

 

На прощаване Радула заяви, че от продукцията са загубили, защото с неговото участие, сезонът със сигурност щял да бъде по-интересен.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (4)

Георги Какво недоволства ,толкова си може циганина и това е! Да хваща лопатата и в Бкс-то, там търсят някой да копай цял ден с лопатата и да пей.
19.09.2023 11:01 / Отговор
Пипи дългото чорапче Ами хващайте лопатата тогава!!
19.09.2023 20:22
Аз1 Един мангал по-малко
05.10.2023 13:57 / Отговор
Зрител Фалшиво и далече от песента. С право не е продължи.

Още по далече пък е от Америка, предвид таланта там.
01.12.2023 12:58 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза