Меню

Избрани новини

Риалити

Официално обявиха партньорката на Краси Радков в „Денсинг старс“

Коя двойка популярни личности ще водят на новото издание по bTV?

 

Александра Раева ще партнира на Краси Радков като ко водещ в танцовата надпревара, която се очаква да предложи, много настроение и хумор и бляскаво шоу тази пролет в ефира на bTV.

Певицата и актьорът имат богат телевизионен опит, а от февруари ще се съберат на екран. Ръка за ръка Алекс и Краси ще съпреживяват на живо емоциите на участниците и техните партньори в танците, ще разведряват с усмивка натрупаното напрежение по време на елиминационните етапи и ще забавляват зрителите и гостите в публиката от високата сцена на шоуто.

 

„Откровено казано се надявах да съм част от танцьорите. Истината е, че според мен имам добри заложби и мога да „отвея“ поне половината от участниците. Надявам се да ми разрешат да им направя показно. Сега сериозно. Обожавам това невероятно танцувално шоу и много се вълнувам, че ще се докосна до неговия вълшебен свят. Dancing Stars е страст, емоция, феерия от цветове и ритъм, които ще докоснат и развълнува всеки човек", споделя за новата си изява Раева.

 

"Радвам се, че ще съпреживявам всеки един момент в това предаване с най-забавния жив човек на планетата - Краси Радков, зрителите, журито и участниците, които са много нахъсани. Предстои един страхотен сезон!“, допълва още тя.

 

"Знам, че танците са сложна материя и го знам още от времето в Театралната академия, където трябваше да минавам и такива курсове. Въпреки че тогава изглеждах по малко по-различен начин, си бях все така „пластичен“. Възхищавам се на артистите, които могат да изразяват толкова силни емоции, подчинявайки тялото си на красивата музика",каза на свой ред Краси Радков.

 

Припомняме ви, че преди години той стигна до финала на Dancing Stars като участник.

"Много ми хареса да съм на тази сцена. Сега години по-късно се радвам, че ще съм отново тук и ще ми е интересно да гледам отстрани как минават през същите танцувални премеждия новите претенденти за огледалната купа. Предавам им щафетата, защото шоуто трябва да продължи“, казва театрала.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати