Меню

Избрани новини

Пикантерии

Девствена ли е „яката дупара“ Гери-Никол?

Гери-Никол

Певицата вдигна шумно парти за своя 19-ти рожден ден

Скандалната Гери-Никол вдигна шумно парти със своите най-близки приятели, за да почерпи за рождения си ден. Яката дупара става на 19 и със сигурност може да бъде доволна от всичко, което ѝ се случи през последната година.

Провокаторката успя да яхне гребена на вълната и бързо се превърна в най-одумваната изпълнителка, а концертите ѝ минават при пълни зали и летни театри.

Въпреки разкрепостеното си поведение, мръснишки танци и многото гола плът, изкарана на показ, Гери-Никол няма гадже и посрещна празника само с приятели.

Гери-Никол

Гери-Никол

Провокативна и в социалните мрежи


„Гадже не съм имала досега, дори на шега в детската градина. Не е сега времето да се занимавам с момчета. Никога не съм имала и връзка дори за една нощ. За мен това е несериозно и въобще не съм фен на този тип взаимоотношения“, заяви тя навръх рождения си ден.

Означава ли това, че сексапилната певица е още девойка? Пази ли се Гери-Никол за избраника на сърцето си? Можете ли да повярвате, че момичето, което показва повече от нужното в клиповете си и рапира в многозначителни текстове с едва прикрито сексуално съдържание е девствена?

Гери-Никол

Това са въпроси, на които едва ли ще получим отговор, но ако е така, с нетърпение чакаме момента, в който тя ще извади „белия чаршаф“ на показ.

Плановете ѝ за нощта на 30 срещу 31 юли бе да „разцепи“, да „откачи“ и да „разбие“ с купона.

Гери НоколКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати