Меню

Избрани новини

Музика

На 1 декември БНТ ще излъчи концерта на EXPOSE (видео)

Очакват ни 60 минути качествена музика и много танци

 

В петъчната вечер националната телевизия ще излъчи запис на концерта на дует EXPOSE, който Цвети и Светльо изнесоха под шапитото на цирк Колозеум.

Шоуто включва най-новите хитове записани от двамата музиканти и събрани в албума албум The Power Of Love”, както и предишни техни песни любими на меломаните.

 

Голямото събитие се случи през лятото в цирк Колозеум, арената на който се превърна в уникална концертна сцена, с много светлина и ефекти. EXPOSE, техният балет Expose team, с хореограф Велислава Дипчикова и фантастичните, световно известни артисти от цирка направиха фантастично шоу и оставиха без дъх препълненото шапито.

 

Повече от 60 минути публиката се наслаждаваше на най-големите хитове на EXPOSE, поднесени в ексклузивни аранжименти, с музикалната сила на бенда: Ивелин Атанасов- пиано; Щерион Пилидов- китара; Иван Йорданов—Чери- китара; Алекс Ван Лазаров- барабани  и уникалните гласове на: Божана Спасова- „Тринити“ и Долорес Естрада.

 

Благодарим на колегите и приятелите, които ни подкрепят и ни дават вяра, че това, което правим има висока стойност- сподели Цвети, а Светльо добави- Признателни сме и на феновете благодарение, на които албумът The Power Of Love е в ТОП 5 по продажби на музикални албуми в България.“

 

По време на събитието маг Андреас доказа, че магията може да свърже музиката и цирка. Под шумните аплодисменти и с песните на EXPOSE фамилия Малеволти демонстрира невероятно шоу и предизвика wow-ефект с емблематичния си номер „Колелото на смъртта“. Знаменитите артисти на „Колозеум“, с директор Мони Колев, показаха защо са предпочитаните гости на световната циркова арена.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза