Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Наташа, която научи африканец да рецитира „Аз съм българче“, разказа за музиката, традициите и родолюбието (видео)

Певицата провокиира полемики с фейсбук клиповете си

 

Певицата Наташа Монева сигурно е една от най-обсъжданите българки в мрежата. Неведнъж нейните видео клипове са приемани като провокация.

 

Трябва обаче бързо да уточним, че макар и да се нарежда сред топ красавиците в мрежата, тя не залива последователите си с предизвикателни еротични снимки, а с клипове, в които говори за родината, традициите, уважението към родителите и възрастните както и за любимите български гозби.

 

Въпреки че с мъжа си Ивайло и двете си деца живеят от години извън България, Наташа често се прибира у нас. Обикновено за да запише нова песен, да заснеме видео клип или за ангажименти в заведения, но не рядко просто за да се върне към корените си сред красивата българска природа и вкусната храна.

 

При скорошното си пътуване до Занзибар Наташа публикува видео, в което е научила африканец да рецитира „Аз съм българче“, а потребителите в мрежите започнаха да я хокат, от къде на къде танзаниец ще казва „Аз съм българче“…

 

Тя не пропуска да учи чужденците на български.

 

На връх 3-ти март Наташа даде ТикТок интервю за популярната Глориа Йорданова с чийто канал LifeOnline.bg има ексклузивно партньорство.

 

 

 

 

Екзотичната брюнетка сподели с охота вижданията си за живота, защо е напуснала страната и кога би се върнала.

 

Глориа не пропусна да зачекне и темата за етносите, а Наташа изказа впечатленията си относно толерантността на българите в мрежата:

 

„Постоянно ме питат и коментират за произхода ми. „Ти циганка ли си, каква си?“. Ами не съм циганка, туркиня съм по произход, и хората трябва да знаят, че има голяма разлика. Във възпитанието, в семейната среда, в традициите…“, обясни Наташа и допълни, че най-близките й приятели са от ЛГБТ+ общността - „Те са най-верните, по-добри приятели от жените са хомосексуалните. Мога да разчитам повече на тях и им имам пълно доверие.“.

 

За музиката си тя разказа , че прави песните за да й харесват на нея преди всичко – „А когато ми харесват на мен, пея с чувство и така достигат и до сърцата на публиката.“, сподели метода си на музициране Монева и обеща на феновете си много хубава балада в близките месеци.

 

Цялото интервю вижте във видеото.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 

 


Коментари (1)

Виктория Димтрова Наташа е страхотна❤️Очакваме балада скоро????
08.03.2023 23:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза