Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мъжът на родна миска я пребива системно и отвлича дъщеря й! (видео)

Катя Велчева води дела срещу похитителя Александър Кръстев

 

Бившата „Мисис България” и състезател по конна езда Екатерина Велчева (нашумяла преди години като Катя Дунева) не може да види дъщеря си.

 

По думите ѝ четиригодишното момиче е отвлечено от баща си с когото Екатерина е разделена от една година.

 

Жената твърди, че е системно насилвана. Води три дела за домашно насилие срещу Александър Кръстев. Съдът е издал и ограничителна заповед на побойника, според която няма право да я доближава.

 

Преди броени дни съдът постановява и привременни мерки, според които детето трябва да живее при майка си. То обаче още е в дома на баща си. Детето се поверява и на грижите на баба си и дядо си.

 

По информация на NOVA бабата страда от психично заболяване и е лежала в клиника. В края на ноември тази година - тогава Екатерина Велчева твърди, че вижда за последно четиригодишната си дъщеря.

 

Дотогава тя не се е отделяло от нея. Сега живее в постоянен стрес и нездравословна за психиката среда.

 

„Детето беше отвлечено от баща си пред блока на родителите ми, където нейният баща - Александър Кръстев, ни нападна. Заплаши ме, че ще ме убие, ако не му дам детето. Удари ме, грабна детето и избяга”, разказа красавицата.

 

Оттогава детето е в дома на бащата в столичния квартал „Враждебна”. Екатерина успяла да го чуе само веднъж по телефона.

 

„Дъщеря ми, плачейки, ми каза: „Мамо, обичам те, много ме е страх от тате. Той бие баба, баба плаче постоянно”. След това бащата грабна телефона и не можах повече нищо да чуя.

Той има ограничителна заповед, съгласно която му е забранено да ме доближава на по-малко от 100 метра по Закона за защита от домашно насилие, както и да се въздържа от такова спрямо дъщеря ми”, обяснява тя.

 

Ограничителната заповед е издадена през август тази година. Тогава Екатерина е била нападната за пореден път от бащата на детето ѝ.

 

Причакал я пред дома ѝ, заплашил я с убийство и се опитал да я удуши. Жената води три дела за домашно насилие срещу него, разказа пред NOVA жертвата на насилие.

 

 

„За периода, в който съм живяла с него, имам седем жалби до Пето районно. Имам четири свидетелства от съдебна медицина за зверско пребиване. Получавах шамари, бях със сцепена устна, бях с пребита глава, ритници по цялото тяло.

Беше се научил да ме рита в гърба, в бъбреците, в седалището и в краката. След това лъжеше, че съм тренирала конна езда и съм падала от кон. Още бременна започна да ме пребива, да ме малтретира и психически да ме тормози за най-дребни неща.

Като пример, защо съм отворила прозореца, защо съм си събула обувките на друго място, защо има косъм от моята коса в мивката в банята”, разказа Екатерина.

 

След излъчен по NOVA репортаж дъщерята на Катя е била върната при майка си.

 

Екатерина Велчева има и по-голям син Рико от брака й с автомобилния състезал Румен Дунев с коготп се разведе.

 

 

 
LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза