Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мегз доказа думите си с чатове как Карбовски я изнудвал за секс (СНИМКИ)

Разкритията за подхода на Мартин Карбовски продължават, Мегз създава #metoobulgaria

 

Миглена Каканашева - Мегз не спира да прави шокиращи разкрития за поведението на журналиста Мартин Карбовски.

 

Припомняме, че вчера тя обяви, че тв водещият я е изнудвал за секс за да продължат с предаванията й, и се хвалел колко пари взима от президента Румен Радев, за да громи държавата и премиера Борисов.

 

Днес Мегз показа и чатовете с Карбовски, от които стават видни сексуалните ултиматуми, които й е отправял журналистът.

 

Ето какво пише Каканашева в профила си във Фейсбук: 

 

„Много момичета ми писаха, за да ми споделят как те също са получавали сексуални ултиматуми на работното си място или под други форми на властова зависимост. Всички казват “и какво може да направим”, “кой ще ни повярва”, “няма смисъл”.

 

Факт е, че в България за този проблем не се говори и няма общоизвестни, работещи методи за справяне с него. Поради тази причина ще използвам популярността си, за да се опитам да прокарам движението #metoo в България.

 

 

Писах на международната организация и ще дам всичко от себе си, за да изградим работещ метод за адресиране на проблема у нас. Засега създавам Инстаграм страницата @metoobulgaria и приканвам всеки, който е имал подобен проблем да споделя.

 

Също - търся си админ за страницата. Някой, който е лично съпричастен с каузата и иска да се бори за нея. Пишете ми в профила на @metoobulgaria.

 

Сега накратко ще споделя моята история с Карбовски, за да покажа колко сложни могат да са понякога нещата и да дам пример, че не е срамно да се говори.

 

В проблема със сексуалното изнудване рядко има доказателства, защото всичко обикновено се случва в лични разговори. Тук, обаче, това, че съм вечно онлайн се оказа положително.


Без да искам съм позаписала и позапазила доста неща. Публикувам някои смс-и пряко свързани с темата за сексуалните ултиматуми.

 

Важното тук е не, че Карбовски е имал желания към мен. Това щеше да е нормално, ако той не беше стигнал до сексуално-работни ултиматуми в тях. Има секс - има предаване. Няма секс - няма предаване.

 

Историята:


Присъствах на рождения ден на Михаела Тодорова. Карбовски също беше там. Започна да ме навива да му бъда гост в предаването. Казах, че вече не искам да говоря за личните си драми и че единственият начин да участвам е като направим сборно предаване на “Маската” и “Втори план”.

 

 

Той се съгласи и направихме социалния експеримент “Богат-Беден”. Предаването се получи удар в 10тката и Мартин заговори да имам рубрика при него. Казваше, че той иска да се насочи към политическа журналистика, а аз да застана на неговото място. Радвах се много.

 

Симпатизирах му безкрайно и му се възхищавах като на кумир. За мен да се уча от него и да го наследя беше златна възможност. Не след дълго, обаче, той започна да ми прави комплименти и закачки.

 

Мислех си - те мъжете така се държат, въобразяваш си. После станаха директни покани. И някак той все така извърташе нещата, че уж да се видим лично, за да говорим по работа, а все пиеше и говореше за секс.

 

Започнах да се чувствам зле и да се опитвам да разгранича нещата. В типично свой стил с дълги, огромни обяснения му разказвах, че така не се работи и че отношенията не бива да се случват по този начин.

 

Накрая всичко прерасна в директни ултиматуми и искания. Постоянно ме склоняваше и убеждаваше, че това е нормално като ми казваше как всички преди мен са го правили.


За мен беше избор на ценности - как да говоря за морал от телевизора като съм стигнала там неморално.

 

Започнах да ходя на срещите с омраза. Той искаше да са у тях, къщата му се ползваше за офис. На последната ни среща имаше и други жени - те пиеха, опипваха се и танцуваха - говорим за 6 -7 часа следобеда.


Повръщаше ми се. Той ми казваше ти много закъсня и те се самопоканиха. Аз не издържах и на поредното притискане му казах някои неща, които мисля за него. Той е честолюбив и се скарахме.

 

Една от пияните жени там взе да ме обижда и да ми казва да си тръгна. Аз се разплаках и си тръгнах. Оказа се, че съм си забравила портмонето. Наложи се да идва СОТ-а, защото те бяха пияни и се заключиха.


Това беше, после си мълчах. Казвах си - стига, минало заминало, не си създавай драми. После чух и за други случаи и реших да споделя.“, цитира моделиерката ПИК.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза