Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Цялата истина - Гринго подплашил Софи, а тя си строшила ръката сама!

Лекарите предупреждават певицата - още един инцидент може да е фатален!

 

Гринго е виновен за травмата на Софи Маринова, за която първо писа LifeOnline.bg.

 

Това съобщи говорител на певицата, а самата Софи Маринова потвърди нашата първоначална информация, че не е „изкълчена“, а десният горен крайник е счупен и то на две места.

 

Софи оправдава любимия си, че не й е посягал и не е имало домашно насилие. Травмата се случила при битов инцидент, кълне се ромската перла.След бала на наследника на Софка – Лоренцо, Гринго посетил дома на бившата си жена, с която вече не живеят заедно.

 

 

Софчето задълбочено разглеждала календара с участията си, Гринго й говорел, но тя не го отразила. Той бързал, и се засили към нея за да привлече вниманието, а тя се стреснала, че ще я удари и в пристъп инстинкт за самосъхранение подскочила, подхлъзнала се и се ударила.


Маринова, която очевидно често е била жертва на домашно насилие, е предупредила бившия си, че ако Тодор Давидов - Гринго прояви агресия към нея, веднага ще обиколи всички телевизии за да разкаже.

 

Преди това, източник представящ се за нейн пиар, излъга, че майката на Лоренцо е пострадала при снимките на клип за „Като две капки вода“, но както LifeOnline.bg още тогава писа, това е измислица, която после бе опровергана.

 

Още при предишната травма на лявата й ръка лекарите в Пирогов, които вече добре познават крехката физика на ромската чучулига, са я предупредили да внимава, защото костите й са изтънели и лесно чупливи.

 

Лявата й ръка е чупена няколко пъти и още една фрактура би била с фатални последствия. Сега обаче дойде ред и на дясната ръка, която очевидно Софи подлага инстинктивно, пазейки лявата.


Въпреки гипса, Маринова ще пее по клубовете цяло лято и е твърдо решена да не отменя ангажименти.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза