Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мастилената Вики не се срамува от резила на децата си, заради който уволниха Пипи Дикова (видео)

Дъщерите й вбесиха шефовете на Би Ти Ви

 

Вики Терзийска заяви, че изцяло поддържа децата си за поведението им в ефира на bTV, когато заедно с дъщерите си тя гостува при Петя Дикова в живо предаване.

 

Както вече LifeOnline.bg разказа, след като дъщерите на певицата София и Маргарита нарекоха в студиото на "Тази неделя" ястията, готвени от майка им, "ла*на", изцепката им доведе до свалянето на Петя като водеща в предаването.

 

В скандалното интервю от юни, Дикова изпадна в ступор, а на въпроса й дали приятелчетата им ги гледат в момента, момичетата отговориха: "Не, защото всички мразят Би Ти Ви!", този гаф е простим, защото Пипи познава Вики и децата им и е трябвало да предположи на какво са способни.

 

Все пак шефовете пожалиха диковата дъщеря и я оставиха да „озарява“ от време на време ефира с кратки репортажни интервюта.

 

Според Виктория пък, неконтролируемото поведение на дъщерите й в ефир изобщо не е повлияло на добрите й отношения с Петя Дикова. "Ние сме близки, децата ни си играят заедно", закопава приятелката си още повече поп изпълнителката.

 

Вики не обърнала внимание на лавината от неприятни коментари, че децата й са невъзпитани и други неща... „Истината е, че съм проявила наистина смелост, защото не знам коя майка би се осмелила да си заведе двете си малки деца в студио на предаване, което се излъчва на живо", оправдава се певицата на „Твоите кафяви очи“.

 

 

Тя признава, че е завела София и Маргарита "не просто така" в студиото на "Тази неделя", а с ясно определена цел - "За мен беше много важно да им покажа мястото, където съм работила и където може да работя", намекна съвсем прозрачно Терзийска.

 

Понеже децата й се чувствали притеснени тя ги укоражила, като ги посъветвала да се чувстват така сякаш са си в къщи на дивана. Певицата описва възпитанието на щерките си с една фигура - "квадратче, в което те се чувстват свободни да проявяват себе си и да бъдат такива, каквито са".

 

В защита на палавите си наследници Терзийска казва още, че те са по детски искрени, понякога по детски смешни. „Абсолютно нормални дечица, които изразяват своите емоции по най-различни начини".

 

Като всяка любяща майка, тя оправдава глуповатото поведение на момичетата си и казва, че не може да им се сърди, тъй като е тяхна майка и може само да ги подкрепя и да бъде до тях.

 

Зрителите, които коментираха случилото се, са на мнение, че момичетата са „разглезени лигли“, „невъзпитани богаташки“ и „срам за родителите си“…

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

reyerye Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------ https://min.lc/medbg
04.10.2023 13:27 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза