Меню

Избрани новини

Пикантерии

Свидетелски разказ обръща наопаки всичко изнесено за смъртта на Денис Теофиков досега!

Планирал самоубийството си седмици по-рано

 

Младата фолк звезда Денис Теофиков изглежда внимателно е планирал самоубийството си, това твърди онлайн изданието flagman.bg, позовавайки се на негови близки.

 

Както вече LifeOnlife.bg съобщи, 21 годишния младеж почина в  днес сутринта, скачайки от терасата на жилищна сграда в столицата.

 

Новата история според разказ на осведомен гласи, че Денис е скочил от терасата на свой приятел, а по това време приятелката му Алекса  била в дома си и разбрала за трагичната новина едва след час. 


Още преди две седмици Денис започнал да разпитва своя познат за апартамента му в столичен квартал. Знаел само, че е на висок етаж. Единственото разминаване е в локацията на жилището. Според едни той се намира някъде край Царско село, а според други – в „Дружба“. 

 

 

Теофиков помолил момчето да остави котката си, тъй като в следващите месеци нямало да има възможност да я гледа.

 

Двамата отишли да оставят домашния любимец, влезли в апартамента с животинчето, храната и тоалетната и докато приятелят му се суетял, Денис излязъл на терасата и скочил.Собственикът на жилището разбрал за инцидента, едва след като видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци навън на очевидец на трагедията.

 

В последно време певецът се бил изолирал, почти не поддържал връзка с обичайната си среда, както и с близките си, неотлъчно до него била единствено приятелката му гримьорката Алекса Ангелова.

 

В телефони разговори българският Джъстин Бийбър споделял, че едва издържа на напрежението в шоу бизнеса. Печелел достатъчно, но нито можел да иде на почивка, нито да планира живота си по свой начин и да прави това, което иска.

 

 

Ултимативно му се съобщавало, че има договор, който трябва да изпълнява, да поема безропотно всички ангажименти и смазващите критики на една дузина „специалисти“, които пряко ръководели кариерата му.

 

„Шоу бизнесът изглежда привлекателен, но само хората, които са в него знаят колко много ти отнема. Денис просто искаше да живее живота си, искаше свобода, която обаче не му дадоха. Той бе твърде млад и всички, които работеха с него го мачкаха. Много му беше тежко“, каза негов близък, пожелал анонимност.

 

ВСИЧКО ЗА ФАТАЛНАТА СМЪРТ НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ ЧЕТИ ТУК!

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (7)

Мимокмок ПОЧИВАЙ В МИР,МИЛО МОМЧЕ!!!!ГОРЕ НА ЗВЕЗДИТЕ,ПРИ МОЯ ОБИЧАН СЪПРУГ!!!ЛЕК ДА ТИ Е ПЪТЯ И ЗЕМЯТА ДА ТИ Е ПУХ!!!!!
25.10.2021 13:38 / Отговор
геги ПОЧИВАИ в МИР денис ти беше за всички любимец знаи че те обичаме много и макар таси далеч от нас пак ште те обичаме много ти винаги штеси в нашите души мисли в сърцето ни ПОЧИВАИ в МИР звездичке наша обичамете много
01.11.2021 03:22 / Отговор
Вяра Денис е звезда голяма Жалко за тива дете хубаво и талантливо Жалко ще ни липсва Денис Почиваи в мир Сболезвание на Родителите на Денис
11.11.2021 20:02 / Отговор
чучи Как се стигна до там така с Денис жалко жалко за това дете Господи накажи виновниците Пашев и Цеци лудата глава Аз слушах изказването на Пашев голям лжец е личи си нагл човек личи си че лже Пашев да ти се врни .Денис Почиваи в мир ти си голяма звезда
11.11.2021 20:05 / Отговор
077 Аз см живея в Чужбина не см слушала преди Денис съвсем случаино попаднах на новините за съжаление за неговата трагедия Моите сболезнования на Родителите на Денис и Денис Почиваи в мир .Изкам да кажа че после четох доста коментари и предаване с Продуцента Пашев Аз мисля че Пашев е тормозел Денис с тези глоби и такова отношение лошо те са му разбили психиката на това младо момче вместо Пашев да му помогне да намери психолог защото Пашев е длъжен като работодател на Денис да му помогне да му подаде ръка Пашев Доволен ли си Каквото направи с едно младо невинно дете ти си длъжен да усигориш психолог на твоите работници на твоите Банкомати Денис Ти е бил Банкомат Да те видим какв Мж си трябва да домогнош на семеиството сега в този момент Денис ще ни липсваш пичиваи в мир Ти си Звезда Сболезнования на Родителите на Денис
11.11.2021 20:16 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза