Меню

Избрани новини

Пикантерии

Актриса избягала на „четири крака“ от кастинг с Люк Бесон

Появиха се още четири жени, които обвиняват режисьорът в сексуален тормоз

През последните дни секс скандала около Люк Бесон се разраства след като още няколко жени обвиниха прочутият режисьор и продуцент в сексуален тормоз, съобщава The Hollywood Reporter, позовавайки се на френските медии.

Според 49-годишната асистент режисьорка по кастинга, всеки път когато Бесон се озовава с нея в асансьора, търсел интимност от подчинената. 

Две други жени твърдят, че режисьорът се е държал "неподходящо", а една актриса твърди, че се е принудила да избяга от кастинг "на четири крака".

Режисьорът отхвърля всички обвинения. 

Адвокатът на Бесон Тиери Марембър нарича думите на жените "обвинения от раздела с фантастика".

На 19 май актрисата Сан Ван Рой заяви, че Бесон е изсипал наркотици в чая й и я е изнасилил. Токсикологичният анализ, извършен от разследването, не разкрива следи от забранени препарати в кръвта.

На 3 май тази година Американската филмова академия изключи от своя състав режисьора Роман Полански, обвинен в изнасилване, съблазняване на непълнолетни и тормоз. През октомври 2017 г. академията изключи по същите причини и продуцента Харви Уайнстийн.

През същия месец, няколко десетки жени, обвиниха Уайнстийн в сексуален тормоз и изнасилване, сред тях са актриса Кара Делевин, Леа Сейду, Анджелина Джоли, Гуинет Полтроу и Салма Хайек. Установено е също, че в продължение на 30 години служителите в дружеството Weinstein Co.  са били сексуално тормозени от продуцента.

Превод LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати