Меню

Избрани новини

Риалити

„Женско царство“ или „Гнездо на оси“ ще се казва новия сезон на Vip Brother? Тези змии влизат на есен...

Рекорден брой силиконки и плеймейтки ще хвърлят отрова в ефира

Предстоящият ВИП сезон на Биг Брадър ще се казва „Женско Царство“, но според запознати, Къщата ще се превърне в „Гнездо на оси“, след като стана ясно, че продуцентите са твърдо решени да съберат най-злите дами в родния „шоубизнес“.

Според информация достигнала до репортер на LifeOnline.bg да живеят под един покрив в Къщата на "ВИП Брадър" са се навили Нора Недкова и Николета Лозанова, куфари за шоуто стягала и Мартина Юрукова.

Пукавичката танцьорка беше сред подгласничките в конкурса "Мис Плеймейт" през 2016 г., спечелен от Маги Бадер.

Освен горе изброените женуря, в най-наблюдаваната Къща ще влезе и момичето с голямо самочувствие и без покритие Сузанита, която ще трябва да търпи капризите на „каките“ и да се учи от големите царици.

Името на Алисия, която никак не се долюбва с НиЛо също се споменава в клюкарските дописки по темата.

Репортер на LifeOnline.bg дочу, че в да изкара някой лев в шоуто ще най-вероятно ще влезе Лора Караджова.

Някои издания заговориха за участието на плеймейтката с мръсните домашни клипчета Анджелина Атанасова от село Козарско.

Всички тези момиченца обаче ще трябва да се съобразяват с врялата и кипяла Ева от "Тоника", която се прочута със своя серт характер и факта, че не цепи басма никому.

Още една пепелянка, но с неизяснен пол се очаква да съска и разпръсква отрова от ефира на NOVA.

Съмнително известният Валентин Кулагин най-накрая сбъдва мечтата си да се сдобие с национална слава.

Скандалният персонаж успя да си спечели покана за шоуто след зрелищните телевизионни панаири, които спретна на Нора Недкова в „Черешката на тортата“.

От мъжете, които се спрягат за участници се открояват имената на Орхан Мурад, Благо Джийзъса, Фавиол Сефери, Папи Ханс, затворникът от "Фермата" Тома и евентуално Ники Михайлов, който Николета не искала да оставя на сухо от страх, да не би малката перука да скочи в нечие чуждо легло.

Този сезон на "ВИП Брадър" май ще бележи рекорд в гастрола на плейбойки под един покрив, като продуцентите очакват да се заформят куп невъобразими женски интриги и зрелищни скандали между тях.

Повечето от изброените женски са прочути палавници с ниска летва на морал, и освен силикон и голотии, редакторите се надяват поне една да демонстрира креватните си умения с някой от участниците.

До къде ще стигнат невъздържаните обитателки на Нови хан предстои да гледаме от 10 септември по NOVA.

Да влизат в новия сезон отрекоха гримьорът Бони, Анита Мейзер, Васил Найденов, Георги Христов, Глория, Симона Загорова, Ася Капчикова и други.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати