Меню

Избрани новини

Риалити

Война зад кадър! Ева Веселинова на нож с панелистите на Гала - блондинката се гласяла за заместник на водещата

Бившата "господарка на ефира" скарана с повечето си колеги

 

Тежки разпри раздират говорилнята на Гала наричана по американски „панел“. Вече е обществена тайна, че всички панелисти в "На кафе" са в остри конфликти помежду си.

 

Коментаторите на Гала са затънали в сериозен раздор и въпреки старанието да не го демонстрират поне в ефир, Ева Веселинова и Андреа Банда Банда са зверски скарани.

 

Редовно в предаването те си хвърлят по някоя неуместна шега, което още повече засилва внушението, че между тях има вражда.

 

Бившата репортерка на "Господари на ефира" не пропуска да се заяде с колежката си всеки ден. Уж на майтап, тя сипе неуместни коментари, насочени изцяло към Андреа. Това адски вбесява Банда Банда, издават източници от предаването.

 

 

Наложило се Андреа да се отдели от масата на останалите панелисти, само и само да не седи до най-голямата си врагиня Ева, твърди столичен ежедневинк. От известно време преуспялата ютюбърка е разположена на сериозна дистанция от колегите си Гала, Криси Патрашкова, Юлиан Константинов, Илиян Любомиров и Веселинова.

 

Ева е в не мели брашно и с останалите панелисти. Веселинова и Гала също са в обтегнати отношения, издават от кухнята на предаването. Надарената блондинка се гласяла за заместник на дългогодишната титулярка на „На Кафе“ и затова не цепи басма на никого, особено на Гала.

 

На няколко пъти Ева успя да изкара извън релси емблемата на "На кафе" с нелепи изказвания и дори се скараха публично в ефир. Преди броени седмици се наложи продуценти да пуснат реклами, за да може зрителите да не видят ожесточения спор между двете блондинки, който продължил през целия рекламен блок. 

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати