Меню

Избрани новини

Пикантерии

Висналите моцарели отблъснали Меди от Моника Валериева! (снимка)

Според него „Без силикон гърдите й ще виснат като чироз на балкон“

 

„Нямам лоши чувства към Моника Валериева и никога не съм имал. Дори бих желал да бъдем приятели и да се чуваме от време на време”. Това казва Мехмед Гогов - Меди по адрес на бившата си, с която бяха заедно няколко години.

 

Че как няма да иска певецът да останат с добри чувства, като той бе този, който я заряза?! А на всичко отгоре заяви и че му била малко „стара чанта”...

 

Моника Валериева прие краха на връзката им доста тежко и се озлобила към чалгаджията с етнически произход. Който на всичко отгоре, моментално се хвърли в леглото със своя млада и новоизгряваща колежка.

 

 

Първият по-остър сблъсък между Меди и Моника, докато били заедно, бил по повод желанието й да си махне силикона от бюста и да бъде естествена.

 

С цялата си „деликатност” обаче, Гогов „окуражил” повяхващата екс плеймейтка, като й заявил, че ако махне „пластмасата”, ще увисне като чироз на балкона.

 

„Казах й, че циците ще й заприличат на печени чушки, а тя се обиди. Ама кое не е вярно?! Какво ще стане с тази кожа, която сега е напълнена от силикона, къде ще се дене?! Ще висне, ама яко ще висне", разсъждавал мургавия жребец.

 

Не е ясно дали сега, като вече не е с певеца, моделката ще се реши да извади имплантите си, които вече петнадесетина години гордо развява от снимки и клипове.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от MONIKA VALERIEVA KRASTEVA ???? (@monikaavalerieva)

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза