Меню

Избрани новини

Риалити

Съдиите в „Гласът“ инструктирани да не натискат бутона за връзкари! Ето коя дъщеря отрязаха (видео)

Още от първия епизод на шоуто отпадна и гаджето на известен музикант

Съдийския панел на "Гласът на България" Графа, Иван, Камелия и Михаела получи инструкции да не „удрят“ бутона за протежета на музиканти и деца на известни родители, шушукат зад кулисите на предаването.

Още от първия епизод на шоуто отпадна дъщерята на телевизионерът Иво Танев – Албена.

Също като татко си и тя обичала музиката, сега след 7-годишна връзка събрала смелост да излезе от сянката на баща си в „Гласът на България“ . 

Дъщерята на Иво Танев излезе на сцената на старта на шоуто, но треньорите не се трогнаха от изпълнението й.

„Гледам да не бъда дъщерята или жената на някой. Искам да засветя със собствена светлина, защото през годините много загубих“, сподели преди да се качи на сцената Албена.

Тя призна, че се е разделила с бащата на дъщеричката си Десислав Данчев, който широката публика познава като Десо от „Мастило“.

Разликата от 18 години във възрастта постепенно отваря и други пукнатини във връзката й с китариста.

Конфликтите достигнали до ниво, в което детето им  започнало да се държи като възрастния в семейството и не ходело на градина, за да ги пази да не се карат.

Албена напуснала Десо, за да покаже на малкото си момиченце, че човек трябва да бъде достатъчно силен и смел, за да  търси щастието си.

Друга кандидатка за слава, която не получи така жадуваното „Искам те!“ от никой от менторите беше Михаела Михайлова от Русе, която пък е гадже на Момчето - рапър от БНР (Бандата на ръба). За да я подкрепят на кастинга бяха дошли приятелят й както и близначките  Алекс и Влади, чиято слава тръгна от подобен музикален формат.

И двете кандидатки се представиха изключително подготвени и пяха прекрасно демонстрирайки глас и техника, но бяха отрязани с някакви нелепи оправдания от всички.

Според зрителите продуцентите умишлено избягват протежета, за да си спестят скандали с вкус на шуробаджанащина.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза