Меню

Избрани новини

Риалити

Трагедия на пътя! Мегз на косъм от смъртта (хистерично видео)

Снимка: Фейсбук/ кадър от видео

Камион едва не прегази авариралата на пътя дизайнерка

На бизнесдамата Миглена Каканашева хич не й върви. След като по-рано днес скъпата и наблъскана с електроника кола отказа да я закара до планирания час за фризьор на храбрата шивачка й се наложи да предава на живо от околовръстното. Несвързано тя обясни, че автомобилът й просто „отказал“, а тя милата нищо не разбирала.

Първо видео от аварията:

По късно във втори клип тя сподели, че още чака Пътна помощ, и дори показа пътен инцидент случил се в другото платно на шосето, все още ведра дизайнерката не предполага какво я очаква в следващите минути.

Второ видео - в очакване на Пътна помощ:

Поредното „включване“ от мястото на събитието шокира и изплаши последователите на Каканашева, която в истеричен рев скорострелно се опитваше да излее емоциите от току-що случилото й се, но едва ли някой разбира какво точно иска да каже.

Трето - истерично видео (не е за хора със слаби нерви)

След многократно превъртане и слушане на слушалки, стават ясни част от брътвежите на изпаднала в див ужас Миглена.

Оказва се, че Миглена се е разминала на косъм със смъртта, след като тежкотоварен камион минал покрай авариралия й автомобил с „невероятна скорост“ и е „остъргал цялата предна част на колата й“… През сълзи Меги се чуди как може да не е видял, че има спряла кола на пътя и да кара с такава скорост. После лабилната Каканашева пак изпада в сълзи, след което поема дълбоко дъх и пак започва да „стреля“ неразбираеми думи с треперещи ръце и глас.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза