Меню

Избрани новини

Риалити

Шеф Борис Петров констатира: „ХелсКитчън е шоу за тъпаци“!

 

„Всеки уважаващ себе си професионален готвач не би трябвало да гледа българската версия на „Кухнята на Ада“. Явните редакторски намеси и търсене на обидни ситуации, аматьорщина изпълнявана с клоунада, няма да донесе в бъдеще никакво развитие и креативност в професионален план, даже би навредило“.

Така известният с безпардонния си език и отношение шеф Петров нанесе удар по новия сезон на кулинарното риалити „Хелс Китчън“ и водещия Виктор Ангелов.

„Кулинарията се развива бързо, а българският водещ е изостанал поне с десетилетие и поради тази причина предаването вече не е само от професионалисти, а фрийк-готвачи. (Вече не е достатъчно да разбираш от карета) Лекичко върви към „Черешката на Тортата“, но те продуцентите и редакторите му толкова си могат“, допълва кулинарят, който доби популярност с участието си във „ВИП Брадър“.

„Единственото реално нещо в предаването е нарцисизъма на Виктор и Тризъбеца като лого на Ада натрапвано в мозъка на глупавата аудитория. Просто трябва да удържите три епизода и няма да ви закачат със слабата си режисура. Три епизода, за да живеете по-добре! Няма да кажа нищо повече. Всеки си Преценя“, завършва Борис Пeтров.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати