Меню

Избрани новини

Клюкарник

Рут Колева: След капана, в който ме вкара Карбовски, получавах смъртни заплахи заради аборта!

По време на участието си в "Къртицата", Рут разбира, че е бременна

 

Рут Колева отвори душата си след успеха на последната си песен.  All the guys (Всички онези момичета) е най-новия хит на певицата, която споделя че текстът е вдъхновен от случващото се в живота й.

Певицата припомня участието си в риалити формата "Къртицата" през 2012 година,  когато научава, че е бременна. Желанието й за аборт предизвика вълна от агресия и грозни нападки срещу нея."Бях засрамена и съсипана. Започнах да получавам смъртни заплахи. И когато бях най-слаба, най-уязвима, бях принудена да дам интервю, което промени живота ми завинаги. Като млад артист никога не си представяте, че договорите се разиграват по-негативен начин, а само разглеждате възможностите, които предстоят. Със сигурност научих урока си с този“,  разказва Рут.Макар световноизвестната изпълнителка, която тогава е едва на 22 години да моли продукцията да запази този личен момент за нея, тя е принудена в предаване, с водещ Мартин Карбовски, да говори за аборта. Рут описва, че се чувства притиснат от въпросите на журналиста.

 

 

"Когато влязох в стаята за интервюта, вратата се заключи отвън и не след дълго в разговора ме попитаха:

 

"Как се чувстваш, че ще убиеш дете?“. Осъзнавайки накъде тръгва разговора, помолих да изляза и да си тръгна, но бях в капан. През следващите 10 минути сякаш бях съдена в някакъв морален съд, бях опозорена, унизена, наказана, демонизирана и дори обвинявана за демографския упадък на моята нация.

 

Домакинът стигна дотам, че предложи да осинови и да се грижи за детето ако го оставя.  Както можете да си представите, след като това се излъчи, бях затрупана със съобщения и коментари.Наричаха ме „к***а“,  убиец, безбожно създание.Този „журналист“ добави след интервюто ми два допълнителни епизода за моя публичен аборт, и покани бившия ми да разкаже своята страна на историята“,  пише в емоционалното си признание Рут, цитирана от ежедневник.Тя недоумява защо е била избрана да бъде лицето на аборта. Разкрива, че тази история я травмира за години напред и споделя историята си, за да може да предпази всяка друга жена, която може да бъде подложена на подобен линч заради решението си.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза