Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Разкритие на LifeOnline! Рут Колева съсипа тотално Саня Армутлиева! Загаджи се с братчето на продуцента! (снимки)

Двамата с Любомир Армутлиев - Лубри на тайно пътешествие в Тайланд през януари

„Човек колкото и добре да живее - среща Рут Колева… „ - Тази сентенция спокойно може да се превърне в слог-он на певицата, която заяде ли се с някой го довършва до край, в потвърждение идва и следващата новина.

Враждата между ексцентричната певицата и музикалната шефка Саня Армутлиева е всеизвестна, да не кажем "световноизвестна".

Тя е толкова стара, че са малцина тези дето помнят от кога е започнала и защо толкова двете се мразят.

Макар и в началото на февруари певицата да заяви, че е самотна със своята котка и няма приятел до себе си, репортер на LifeOnline.bg узна съвсем други факти.

Не ясно от  колко време, но Рут Колева е оплела в мрежите си братчето на своята врагиня Саня Армутлиева – Любомир Армутлиев известен в арт средите като Лубри, издаде добре осведомен източник близък до двойката.

Разровихме се в тази история в търсене на доказателства и макар че двамата пазят в тайна интимните си отношения, задълбочено проучване показва, че пътищата им често се „пресичат“. Съвместните лайкове в социалните мрежи издават първи „невинни“ на пръв поглед симпатии.

После обаче идва откриването на изложбата „Подаръкът / The Gift“, в Галерия ИСИ, където двамата отново са засечени заедно. Той е участник, тя посетител.

Натъкваме се и на пикантен кадър на жена с вдигната пола в профила на Рут.

Снимката от бекстейджа очевидно е правена от Лубри, който е отбелязан като фотограф на шедьовъра и е добавил снимката на своята стена.

факсимиле - Фейсбук - Рут Колев

Отделно през януари Рут Колева се похвали и със завръщането към детството си с почивка в Тайланд, където е живяла като малка.

Оказва се, че по същото време Лубри също е бил в азиатската държава.

И двамата споделят кадри от живота в столицата Банкок.

Искани се артистичната двойка наистина да са били заедно. Развинтената ни фантазия вече си ги представя как правят любов на някой екзотичен самотен плаж, но за съжаление за това си нямаме доказателства освен, че Рут сподели снимки от девствените плажове на Симиланските острови в акваторията на Кралство Тайланд.

Ако нашата информация и подозрения обаче са верни, то Рут Колева наистина е намерила още един чудесен начин да вбеси Саня Армутлиева като се е загаджила с брат й Любомир Армутлиев – Лубри.


 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lubri (@lubrikante) наЯну 27, 2019 в 5:02 PST

Той е известен в арт средите фотограф с множество проекти и изложби. Роден е през 1977 година, тя е с 13 години по-малка от него, но очевидно си пасват идеално.

Не е известно дали кака Саня е наясно за връзката на брат си и какво е мнението й, но едва ли тази афера ще й хареса.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Kids of Bangkok #bangkok???????? #bangkokthailand #bangkok #slums #ghettokids

Публикация, споделена от Ruth Koleva (@ruthkoleva) наЯну 28, 2019 в 11:27 PSTКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати