Меню

Разцъкай

Горещи мъжки тела галят дамското око през 2018 (снимки и видео)


Ето част от кадрите, с които настроението на дамите през 2018 година обещава да бъде с една идея по-горещо

За шеста поредна година един от най-добрите родни коафьори - Георги Петков, зарадва своите клиентки с ексклузивен календар от черно-бели фотографии, в чийто фокус е мъжката красота.

По традиция всяко издание на календара е подчинено на различна тема: веднъж надниква в полумрака на спалнята, друг път използва за фон чистотата на гръцките крайбрежия, а тази година изследва любимата на дамите класика – комбинацията на деним и перфектно мъжко тяло.

"Тази година реших да разнообразя екипа и да покажа как талантливият фотограф Диляна Флорентин вижда мъжете през обектива си. А самата идея се роди преди седем години, когато една клиентка в салона ни разсъждаваше, колко много неща за "плакнене на окото" има за мъжете, но не и за дамите: "Толкова красиви момчета и никой не ги показва...", каза тя и беше права", признава Петков пред "Eva.bg".

„Към новия екип се присъединяват Слав, отговорен за грим и креативната концепция, и Хубен Хубенов, направил графичния дизайн. Моделите от страниците на календара са подбрани най-вече според физиката им. Оформените тела за месеците от следващата 2018 година са на Добри Добрев, Епифан Пефев, Алекс Иванов, Йордан Йорданов, Виктор Стоянов, Стефан Енчев, Георги Николов и други.“, допълва Георги Петков.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар