Меню

Избрани новини

Риалити

Прея обвини „Ритон“ в расизъм! Здравко бесен: „Не ме интересува, това са глупости!“ (видео)

Според него Прея е „Изключително злопаметна“

 

Певицата Прея (26) възражда скандал от преди осем години, като дава ясен знак, че не е забравила думите на Здравко Желязков (68) познат като Здравко от Ритон изречени от ефира на несъществуващото вече певческо риалити „Музикална академия“.

 

Стана ясно, че „съветите“ на естрадния изпълнител истински са разстроили Прея, която тогава е само на 18, а в момента е вокалист в „Шоуто на Цитиридис“.

 

Сега тя разбуни духовете в мрежата, споделяйки видео от скандала, часове преди Катя, Здравко и Филип Киркоров да гостуват предаването.

 

Към клипчето тя написа: 


Днес на гости в Шоуто ни е Царя на Кринджа, Повелителя на Расизма и Властелина на Плейбека. Аз само ще оставя това тук, иначе приятно гледане.“, намеквайки и за професионалната немощ на колегата си.Думите, които най-много са засегнали певицата от смесена раса най-вероятно са тези:

"Едва ли в живота може да се срещнем отново с това момиче, ние сме на различни магистрали. Може да се срещнем евентуално, ако я назнача на работа да чисти в градината",  казва ритонеца Здравко по адрес Прея.

 

 


Здравко от своя страна се защити, че думите му не са разбрани правилно. Той заплашва, че ще заведе дело срещу младата изпълнителка в случай, че тя продължи с обвиненията."Не ме интересува, това са глупости. Дал съм съвет навремето на една млада певица да влезе във форма за публиката. Ако това е расизъм, значи имаме различни виждания относно интелектуалните асоциации, които би трябвало да пораждат изказванията на хората“, казва Здравко.

 

 

"Тълкуванието, че това, което съм казал, е расизъм, е липса на интелигентност. Дал съм й съвет за външния й вид като на млада певица и вместо да ми благодари, тя ми говори за расизъм. Бил съм жури и съм имал право да изкажа своето мнение. Изключително злопаметна!

Не оценява съветите, а се засяга от тях. Тя беше крайно недисциплинирана в този формат. Казах й, че на сцената трябва да изглежда естетично и да се отнася сериозно", коментира пред ПИК Здравко обвиненията на Прея.

 

„Това е безобразие и говори за липса на култура и неуважение към колегите й. Аз й пожелавам, ако има възможност, да постигне нашите успехи в тази професия и да се задържи на сцената 45 години. Тя все още е прекалено малка в професионален план и няма такова присъствие, което да й позволява изобщо да ме коментира. Даже трябва да ми е благодарна, защото както виждам се е съобразила със съвета ми да свали килограми.

Но нещо друго е жалко - дойде едно време, в което на някой тъмнокож, ако му направиш забележка и той те обвинява в расизъм. Вече прекалиха! Прея направи нещо много грозно, обиждайки свои колеги, които имат успешна междунардна кариера и са на сцена близо половин век. Все пак аз й пожелавам успех!", завършва разочарованият Здравко.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза