Меню

Избрани новини

Клюкарник

Овдовялата Деси Стоянова проговори: Никой никога не е подготвен за моменти като този

Водещата изчезна мистериозно от ефира на „Преди обед“

 

Деси Стоянова се сбогува емоционално със съпруга си Велислав Русев, който загуби във вторник.

Водещата написа под обща снимка на двамата: "Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на „Сега“. За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него.

Разчитала съм на него. Смяли сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините. Никой никога не е подготвен за моменти като този.“.

Под публикацията съболезнования веднага изразиха Евгени Генчев, Ваня Джаферович, бившата съпруга на Юксел Кадриев Бонка, Орлин Павлов, Деси Цонева, бившата репортерка в "Преди обед" Рая Пеева.

Деси и Вельо

Бившият съпруг на 48 годишната Стоянова почина във вторник от инсулт и ще бъде погребан в петък на частния гробищен парк в Бояна.

Журналистката не се появи в „Преди обед“ във вторник, но сутринта от предаването не дадоха обяснения защо я няма. Едва следобед стана ясно, че съпругът й си е отишъл на 57 години.

Двамата се запознават във вестник „Сега“, където работят. Вельо, както го знаят приятелите, е работил още в „24 часа“, „Монитор“, „Експрес“ като съдебен репортер.

В редакцията на „Сега“ първи я забелязва Русев, докато тя пуши цигари в коридора на редакцията. Младата репортерка от международния отдел обаче е доста резервирана и в началото двамата са на „здравей-здрасти“.

По-късно се женят и стават родители на близнаците Красимир и Стефан, които майката упорито крие, за да имат спокойно детство. Днес те са само на 14 години и оттук нататък ще трябва да растат без баща.

Докато Деси е в траур различни нейни колеги я заместват в студиото на „Преди обед“.

 

Епикът на LifeOnline.bg изказва своите съболезнования!

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 


Коментари (1)

[email protected] Това е мнго просташко списване , честно
01.12.2023 21:06 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза