Меню

Избрани новини

Звездите

Евгени Минчев: Завещанието на Лили Иванова е предизвестие за коничната й!

Лорда изтъква, че е съсед на Лили Иванова.

 

"Не искам да мисля за нея, като за предсмъртница. Някой съветник на звездата е за смяна...", избухна възмутено пиарът Евгени Минчев.

 

След като стана ясно, че Лили Иванова е оставила цялото си богатство на фондация, носеща името й, мнозина почнаха да размишляват върху новината.

 

Сред най-афектираните се оказа и Евгени Минчев, който написа цял ферман по случая.

 

"ЛИЛИ ИВАНОВА... КОНЧИНА? ЗАВЕЩАНИЕ? Не искам да мисля за нея, като за предсмъртница. Някой съветник на звездата е за смяна...", обяви от Фейсбук бившия ватман.

 

„То бива Пи ар, бива мечта за отъркване до легендата, но това, което чета за завещанието на Лили е потресаващо зловещо. Или е прибързано предизвестие за нейната... кончина /егати термина/ или е кончината на някой, който е за смяна в екипа и. Наредените на опашка да са и симпатични сигурно са много.

И резултатът вече броди в социалните медии, резултат, погълнал красивото ни усещане за Лили Иванова, че е вечна, че е свята а вечните и светците не умират, нали. Особено в сърцата ни.

Завещанието е един изпробван юридически начин да ти бъде зачетена волята, когато си тръгнеш от този свят. Творчеството е забележително, най-вече като обем. Името ще блести със златни букви в галериите на българската естрада. Добре де, и на руската...

Кой патинира с ръжда това злато и кому са нужни онлайн признания за щедростта на певицата, която завещавала всичко на публиката си. Значи досега нищо от това не е било на публиката или нещо бъркам", пита Минчев, но дотук не приключва всичко.

 

 

"Всичко ми изглежда стъкмено, сякаш Светиня и е направила последна изповед и е запазен час в траурна агенция. Срам ме е за онези, които ни внушиха това усещане. Ведрата, неспокойна, творяща Лили Иванова изведнъж се превръща в предсмъртница, в очакваща последното си причастие и със запазен час при Бога.

Превърнаха ни я в старица! Извинявайте, които и да сте скалъпилите всичко това, но ми се повръща. Не съм фен на Лили, неин съсед и някогашен приятел съм. Но не мога да отмина чувството за свежест, което тя оставя, като вечен парфюм в ноздрите на живота ни. Родена в безвремието, тя прокламира безвремие, с нейните песни, стил на живот, непримиримост към посредствеността.

И вие, които и да сте, превръщате този сияен образ в образ на предсмъртница. Не искам да е така, искам тя да пее, искам да бъде, да знам, че е моята вечна съседка. Лили, скъпа, някой до теб е за смяна, но не и ти. С обич Евгени".

 

Междувременно вчера името на паркетния лъв се появи в криминалните хроники, а новината за ареста му след хулиганско поведение успя да разнообрази нюз фийда на сайтовете.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза