Меню

Избрани новини

Звездите

Мистър джуки! Галин напомпа устни като силиконка (снимки)

Снимка: кадър от клип

Нямал барман любовник, бил му много добър приятел

Чалгаджията Галин доказа убедително, че е един от най-ярките представители на лекия жанр. Освен мускули добричлията е напомпал и устата си, забеляза зоркия поглед на репортер на LifeOnline.bg. Макар и да твърди, че не чувства Фики за конкурент, Галинчо демонстрира зле прикрит опит да му подражава подувайки джуките си. 

Фолк любимецът на младо и старо гостува като коментатор на класацията в предаването Мармалад, където зрителите ясно забелязаха новата му уста.

Пухкавите и сочни устни направени по подобие на големите бърни на младия Стораро обаче правят Галин да изглежда повече като Мис Джуки или някоя друга лустросана силиконка.

Галин с нова уста

Няма и спомен от тъничката устичка на Галин.

Освен, че зрителите на bTV го гледаха в „Мармалад“, в неделната вечер Галин „дефилира“ и в „Папараци“ при Венета Райкова. В обявеното за откровено интервю освен, че много обича майка си и  не се сърди на Преслава затова, че сестра й е откраднала баща му, Галин не спомена нищо съществено.

С чисто новата си уста той отрече слуховете, че кариерата му е започнала с помощта на богат любовник, нещо за което усилено се говори. Галин сподели, че апартамента си от 100 кв.м. изплаща съвсем сам, както и самотно възнамерява да го обитава. 

Галин

Попитан, защо не е бил на сватбата на колегата си Фики, изпълнителя на Фараона иронично отбеляза, че сигурно са забравили да му изпратят покана, но после даде да се разбере, че явно мястото му  не е там.

Галин се опита да опровергае и слуховете, че има любовник барман с неясни и мътни обяснения, но ние не сме и очаквали да си признае. Засега сърцето на джукестия певец било свободно, „млад съм, не съм обвързан и знам как да се забавлявам“, обясни ситуацията с партньорите си.

На въпроса на детроноралата Николета като водеща Венета, вярно ли е, че е имал взимане даване с млада поп надежда на Вирджиния рекърдс Дара, нарочения за секссимвол изпълнител отговори отрицателно.

Той обаче побърза да благодари на Гери Никол, която много му помогнала за новата му песен.

Честита нова уста Галине!

via GIPHYКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза