Меню

Избрани новини

Пикантерии

Джийсън попита за Галин, вижте скандалните отговори

Потребители коментираха сексуалността на чалгаджията

Вечният провокатор Джийсън Брад Люйс отново бръкна в раната с пръст, след това го дръпна рязко и остави последователите си да я посипят със сол. Така образно може да се опише „невинния“ въпрос, който финалистът от Х Фактор и участник в Биг Брадър зададе на последователите си от своя профил във Фейсбук.

„Абе Галин, е*е ли се в г*за или това са лъжи?“, попита многозначно артиста, а отговорите не закъсняха. Някои са иронични, други задават реторичен въпрос, трети потребители споделят „сигурна“ информация. Под поста имаше и коментари с просто тагнато име на нежно момче, което изчервено отговаря „не знам за какво говориш“.

Благо Борисов

Теодор Тодоров, чийто компрометиращ вайбър чат с фолкаджията изтече преди време в мрежата и затвърди съмненията, че Галин си пада по-мъже, отново напомни, че знае повече от колкото казва. Водещият на Седмицата на модата отговори на въпроса с въпрос: „Аз да ти кажа освен“, завършвайки краткия намек с ухилено през сълзи личице.

Потребителка на име Виолета Вартовска успокои развълнувания кошер нежни пчелички с отговора: „Се! От достоверен източник го знам. Спете спокойно сега „.

И другите коментиращи, изказаха положително мнение, като някои дори радостно отбелязаха: „Естествено, не е спрял. Ти пък, и ти... цъцъ“ и „Където има слухове...там има и истина“.

Последния коментар може да послужи и за епилог на тази дописка обсъждаща сексуалните наклонности на чалга певеца Галин

Коментарите под поста на Джийсън Брад Люйс относно сексуалността на ГалинКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза