Меню

Избрани новини

Риалити

Мария Илиева брани "Гласът" от нападки

Обвиниха я, че пробутва свои кадри в шоуто, където е ментор

 

Певицата Мария Илиева всячески се старае да бетонира мястото си в "Гласът на България". Тя се опита да го направи като взе страна по темата, която засегна преди седмица един от участниците в актуалния сезон на музикалния формат.

 

Константин Кацаров разказа в обширен статус във Фейсбук, че от музикалния формат не му дали възможност да пее българска музика, поради липса на права, а изпълнената по желание на продукцията песен била представена като негов избор, което много го ядосало.

 

Пеещият автор твърди, че от няколко списъка с предложения от негова страна, от екипа все му отхвърляли песните, които да изпълни и се опитвали да налагат свои списъци, а накрая като избере от тях, пак имало пречка с правата.

 

Предизвикана от актуалната тема, Мария Илиева също заяви мнение по въпроса без да й е търсено.

 

"Много ми харесва, че все повече българска музика чуваме на сцената на "Гласът на България" и това е огромна заслуга на нашия екип и продуцентите", влезе в защитен режим поп фурията по време на гостуването й в "120 минути" миналата неделя.

 

"Въпреки че ние се съобразяваме със световен формат и неговите искания, тези хора успяват да прокарат линията на българската музика по най-въздействащ начин", допълни тя в контра на обвиненията на Коцето, но така и не спомена името му и конфликта, който се заформи преди десетина дни.

 

Пред водещия Илиева посочи, че музикалното шоу има и своя победител в лицето на Петя Панева, която с българска народна песен спечели състезанието миналата година.

 

Припомняме ви, че изпълнителката беше в отбора на Галена и тогава се прокраднаха слуховете, че победителя е нагласен, тъй като въпросното момиче е работило като певица в заведението на мъжа на фолк дивата в Арбанаси.

 

Мария Илиева също е вкарала свой човек в играта - изпълнителката на народни песни Александра Борисова-Съни. Момичето от Кюстендил е част от лейбъла на менторката си "Стерео стая" и също така е влизала в ролята на подгряващ изпълнител на концертите на Илиева.

 

Феновете на „Гласът“ се молят шуробаджанащината да не възтържествува и тази година. Макар че същата вече успя да премахне някои от най-добрите участници в актуалния сезон. Сред тях беше и Бойка Щерева-Лейди Би. Тя бе елиминирана преди две седмици, като в социалните мрежи мнозина не скриха разочарованието си, тъй като Бойка е била много по-добра и убедителна в изпълнението си на живо.

 

Припомнете си, че братът на поп фолк певицата Роксана също отпадна и тя изригна с видеопост, в който си каза всичко, което мисли за панела от ментори настанен на въртящите столчета.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза